Equipped for the year's loveliest smile

Őszi szerelem

A nyárnak vége. Na és akkor mi van? Kezdődik az arany ősz. És ezer okunk van, hogy újra és újra beleszeressünk ebbe az évszakba.

Az ősz lehet derűs, világos – de lehet sáros barna, felhős szürke és esőkék is. Tehát itt a tökéletes alkalom, hogy a külső körletet téli álomba küldje, és felfrissítse a belső tereket, beleértve minden zegzugot és az apró dolgokat is. Indítsa el az „Őszi szerelem“ projektet! Velünk biztosan „equipped for the year's loveliest smile“!

Ki a szabadba!

A bokrokat, leveleket és utakat érintő projektünk

A kültéri létesítmények már nem csupán egy vállalat névjegykártyájának számítanak, hanem mára értékes rekreációs és munkaterületté váltak. A jól karbantartott és átgondolt feljárókkal, sétányokkal, árnyékolókkal, előtetőkkel és pihenőkkel a kültéri területek hozzájárulnak a jó közérzethez. És ezzel együtt természetesen a termelékenység is nő. Nem csak a meleg évszakban.

Tegyen annak érdekében, hogy a kültér egész évben jól nézzen ki, és levegőzésre hívogasson: összeállítottunk egy listát a legjobb termékeinkkel a bokrok, levelek és utak rendezéséhez.

Menjünk be!

A helyiségeket, a levegőt és a felületeket érintő projektünk

A porra és a szennyeződésre mindig lehet számítani. Ahol az emberek, a munka és a környezet találkozik, ott apró részecskék keletkeznek. És ami egyszer a levegőbe kerül, elkerülhetetlenül le is száll, és mindenhol megtelepszik a felületeken és a padlón. Ezt a természeti törvényt nem tudjuk megváltoztatni, de minden mást igen. Beltéri tisztításhoz készült, sokoldalúan használható berendezéseinkkel.

Legyen szó porcicáról, foltról vagy pacáról – amire egy profi takarítónak szüksége van, nálunk megtalálja! Kezdje el az őszi takarítást most, és távolítsa el a szennyeződéseket könnyen, biztonságosan, fárasztó seprűlóbálás nélkül: Itt jönnek képbe a szikrázóan tiszta megoldások a helyiségek, a levegő és a felületek tisztítására.

Le a sarkokba!

Kis alkatrészek és kisgépek projektünk

Mint tudjuk, kis bárány nagy rendetlenséget csinál – és ez gyorsan gigafeladattá válhat. Ezt például akkor fogja észrevenni, amikor nagyon kicsi gép- vagy készülékalkatrészeket kell tisztítania vagy zsírtalanítania. A kínálatunk megfelelő termékeivel jelentősen csökkentheti a zsírok, olajok és szennyeződések kis alkatrészekről való környezetbarát, biztonságos és alapos eltávolításához szükséges erőfeszítéseket.

Használatukkal az Ön kis alkatrészei és kis eszközei továbbra is megbízhatóan, pontosan és értéket teremtően működnek minden megmunkálási folyamat során.

Jó tudni!

Kisalkatrész-tisztítóink és tisztítóasztalaink bio változatban is kaphatók!

Szeretné vagy tudná mellőzni az oldószereket és az illékony szerves vegyületeket (VOC)? Tekintse meg organikus tisztítóasztalainkat!

Mikroorganizmusok távolítják el az olajat és a zsírt a kis tárgyakról. Tökéletes alternatíva nemcsak a környezetvédelem, hanem a különösen fenntarthatóan működő vállalatok számára is: mivel a tisztítóoldat nem minősül veszélyes anyagnak, és ebben az esetben a kis tárgy sem válik veszélyessé, és veszélyes hulladék sem keletkezik. Különböző kivitelekben kapható.

Minden az őszről szól

Ön ősszel is tavasziasan friss marad, a megfelelő felszerelés használatával.
Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Önnél minden időjárás- és télálló?“

A gyepápolástól a vízvezeték-szerelési munkákig minden területen kaphat értékes tippeket vállalkozása külső környezetének téliesítésére vonatkozóan!

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Tippek az irodai takarítás megszervezésére“

Ebből a cikkből kiderül, miért olyan fontos a tiszta munkahely, emellett található benne egy ellenőrző lista is az iroda optimális takarításához.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„3 kockázati tényező a munkahelyi egészségvédelemben“

Ebben a cikkben összefoglaltuk a munkahelyre vonatkozó legfontosabb követelményeket a levegő, a fény és a zaj tekintetében.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„A kültéri területek helyes használata és karbantartása – a jó módszer“

Ismerje meg a jól megtervezett kültéri terület előnyeit, a konkrét használati lehetőségeket és a biztonsági szempontokat. Emellett adunk egy ellenőrző listát is ahhoz, hogyan kell megfelelően karbantartani a külteret minden évszakban.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Útmutató a műhelytakarításhoz“

Olvassa el, miért fontos a tiszta műhely, hogyan lehet a legjobban takarítani, és mi köze van az 5S módszernek a tiszta műhelyhez!

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Mire jó a kisalkatrész-tisztító?“

Itt mindent megtudhat arról, hogyan is működnek a kisalkatrész-tisztítók, mi a különbség a különböző változatok között, és mikor melyik tisztítótípus a megfelelő választás.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„A levegő mint egészségügyi tényező“

A beltéri klíma a munkahelyi ergonómia fontos része. A világítás, a zaj, a rezgés, a sugárzás és az elektromágneses mezők mellett ez a munkakörnyezet egyik fizikai tényezője.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Így takarítsa környezettudatosan irodáját“

Itt sok mindent megtudhat a környezettudatos vállalati takarítás feladatairól, és hogy a fenntartható takarításra milyen követelmények vonatkoznak. Praktikus ellenőrző lista segíti az intézkedések azonnali átültetését a gyakorlatba.

Őszi termékek az Ön vállalata számára wt$

„Trükkök a munkahelyi rend és tisztaság érdekében“

Ebből a cikkből megtudhatja, miért különösen fontos a rendezett és tiszta munkaterület, és megismerheti a legjobb munkahelyi rendrakási ötleteket és takarítási tippeket!