Viszlát hulladék! Szervusz biztonság! Üdv higiénia!

0% hulladék. 100% tisztaság. 1000% Rubbermaid.

Gyűjteni, megfogni, üríteni, ártalmatlanítani, biztosítani és néha alaposan kitisztítani… nem is annyira nehéz, ugye?

Nem, ha rendelkezik a megfelelő eszközzel: az irodai folyosókhoz, laminált vagy szőnyegpadlókhoz, konyhai területekhez, dohányzósarkokhoz, WC-khez és mosdókhoz készült Rubbermaid-termékek nemcsak különösen masszívak és strapabíróak, hanem számos más olyan előnyt is kínálnak, amelyek mostantól megkönnyítik Önnek a rend megtartását és a rendrakást.

A Rubbermaiddel jár a legjobban: legkeresettebb termékeink és mindentudóink

Munkahelye felfrissül. Fedezze fel most kínálatunk legjobb javaslatait, amelyek segítenek Önnek a munkahelyiségek alapos kitakarításában. Legkeresettebb termékeink és mindentudóink intelligens megoldást, védelmet és optimális működést kínálnak.

Nagy fedél, sok mögöttes tartalom: legstabilabb szelektív hulladékgyűjtőink és hulladékgyűjtő vödreink

Ahol olyan szemét halmozódik fel, ami nem oda való, onnan hiányzik a megfelelő tároló. A Rubbermaid segítségével mindig és bármilyen hulladék esetén rendelkezésére áll az ideális megoldás. Biztosan az Ön számára is van megfelelő hulladékgyűjtő vödör vagy a szelektív hulladékgyűjtő.

Tökéletesen felszerelkezve: mindig kész higiéniai termékeink a mosdók számára

Szívesen segítünk Önnek megtalálni az alapos és makulátlan tisztításhoz való termékeket. Professzionális megoldásaink segítségével a lehető legjobban felszerelkezve teljesítheti a szociális helyiségek, ebédlők vagy mosdók higiéniai követelményeit.

Ennél jobban nem tarthatja kézben a szennyeződést: könnyen használható tisztítószereink

Soha nem volt még könnyebb egy lépéssel a por és szennyeződés előtt járni. Csak legyenek kéznél a megfelelő termékek, például a Rubbermaid leghatékonyabb és legkönnyebben kezelhető tisztítószerei. Ezenkívül további makulátlan ajánlatokat is talál.

Mindenre gondoltunk: univerzális szereink bármihez, ami még előfordulhat

A higiénia területén is fontos, hogy mindig naprakészek legyünk, hiszen az új eszközök legtöbbször még jobb védőfunkciót és egyszerűbb kezelhetőséget kínálnak.

További praktikus Rubbermaid-termékek az Ön számára

Rubbermaid-termékek

Nézzen körül Rubbermaid-webáruházunkban. Itt biztosan számos további praktikus megoldást talál a rendrakáshoz és a rend megtartásához.

A témához kapcsolódó információk tipp-topp módon előkészítve!

Rubbermaid-reklám wt$

Helyes hulladékkezelés: így motiválhatja a munkatársakat

A vezetőség tudja, hogy a helyes hulladékkezelés jelentősen hozzájárul környezetünk védelméhez. De hogyan tájékoztathatjuk munkatársainkat megfelelően az érvényben lévő hulladékkezelési előírásokról? Hogyan ösztönözzük őket, hogy a mindennapi munkavégzés során is vegyék figyelembe és valósítsák meg ezeket? A válaszokat megtalálja az ismertetőnkben.

Rubbermaid-reklám wt$

Padlótisztítás egyszerűen

A munkanap során padlója érintkezik utcai cipőkkel, kutyamancsokkal, esernyőkkel, kiskocsikkal és még sok más dologgal. Takarításkor ezért semmiképp sem szabad megfeledkezni a padlóról. Tippjeink megmutatják, hogyan is kell ezt csinálni.

Rubbermaid-reklám wt$

3 tipp az irodai takarítás megszervezésére

Az irodában minden helyiséget optimálisan takarítanak? Van valami, amin még lehetne javítani? Ebből az ismertetőből kiderül, miért olyan fontos a tiszta munkahely, emellett található benne egy ellenőrző lista is az iroda optimális takarításához.

Rubbermaid-reklám wt$

Útmutató a műhelytakarításhoz

Ebből az ismertetőből megtudhatja, miért is olyan fontos a tiszta műhely, és hogyan tudja a legjobban kitakarítani azt. Ezzel kapcsolatban további tippeket talál, hogyan tudja műhelyének padlóját folyamatosan tisztán tartani, és akár az olajfoltokat is eltávolítani.

Rubbermaid-reklám mg$

Biztonságos, tiszta, tökéletes!

A megfelelő takarítás nem nagy tudomány, ha ismeri a feladathoz illő megfelelő partnert. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő termékeket a tisztább és kevesebb hulladékot tartalmazó munkahelyhez.