BACK TO BUSINESS

BACK TO BUSINESS

 Amit a jelenlegi helyzetben az üzleti tevékenysége megszervezéséről tudnia

 

érdemes.

A hetekig tartó hatósági zárlatot követően a vállalkozások és az üzletek fokozatosan elkezdenek újranyitni. A politikusok és a tudósok véleménye nem egyezik abban, mennyi ideig kell számolnunk a koronavírus következményeivel. Vállalkozóként az Ön számára egy dolog azonban kristálytiszta: az üzleti tevékenységet folytatni kell!

Együtt jobb: térjen vissza a munkába megfelelő felkészüléssel és erős védelemmel a koronavírus ellen!

Mi, a KAISER+KRAFT munkatársai szeretnénk Önt és a csapatát támogatni a vállalkozása biztonságos újranyitása során, hogy hosszú távon fenn tudja tartani a sikert. Tekintse át a SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatos aktuális információkat és ajánlásokat, valamint a hatósági előírásokat, hogy hatékonyan megvédhesse a munkatársait, az ügyfeleit és önmagát.
Összegyűjtöttük a vállalkozása számára a legfontosabb intézkedéseket a higiéniai előírások szerinti munkavégzéshez. Az összes információ praktikus ellenőrző listával kiegészítve megtalálható a letöltési területen.

MINDENT MEGTALÁL NÁLUNK, AMIRE SZÜKSÉGE LEHET

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓ A SARS-CoV-2-VEL KAPCSOLATBAN

A PREVENCIÓS PROGRAM KINYOMTATÁSA

A mindennapi használatra otthon, a homeoffice-ban, a gyártóüzemekben vagy az irodákban még mindig kiemelten fontos a megelőzés szerepe: Kérjük, továbbra is gondolkodjon és cselekedjen előretekintően.

Örülni fogunk, ha ezzel a funkcióval megkönnyítjük a Prevenciós Program letöltését., amiben megtalálja a 10 legfontosabb higiénia tanácsot. Ezek betartása nagy eséllyel csökkentheti a mindennapi kockázatot.

KÖSZÖNETET MONDUNK! #STAYHEALTHY

Itt az ideje köszönetet mondani a KAISER + KRAFT minden munkatársának mind a 18 országban az elkötelezettségükért és támogatásukért. Köszönjük kollégáinknak, hogy minden nap mindent megtettek a cég és ügyfeleink számára. Mindig itt vannak, amikor szükség van rájuk. Köszönjük a munkátokat!

Ha további kérdése van, akkor lépjen velünk kapcsolatba a következő telefonszámon: 06-23-513-823 vagy írjon e-mailt: service@kaiserkraft.hu