+36 (23) 513 823 

Csomagolás és küldeményezés

Minden a csomagoláson múlik. Ez már régóta közismert tény. Többek között a profik számára is. A jó minőség ugyanis mindenhol kitűnik, még a csomagolóanyagok kiválasztásában is. A küldeményeket mindig tökéletes és jól védett csomagolás illeti, nem lehetnek rajtuk horpadások, karcolások vagy sérülések. Így a kicsomagolás is kétszer akkora élvezet!
Termékkategóriáink
Csomagolóasztalok
A csomagolóasztalhoz, kész, mehet: doboz fel. Összehajtás. Leragasztás. ...
Csomagológépek
Karton kinyit, termék belerak, ragasztó rá, áru becsomagolva. Ilyen lehet a ...
Csomagolópapírok, hullámkarton tekercsben
Szakadás, törés, benyomódás… Csomagbalesetek bármikor előfordulhatnak, habár ...
Csomagolótartozékok
Mi az, ami a csomagolásnál egyrészt rendkívül fontos, másrészt pedig általában ...
Élvédelem, felületvédelem
Nincs csomag vagy raklap élek nélkül. Ha azt szeretné, hogy a szállítmány ...
Etikettek, címkeadagolók
Csak helyezze fel, és már kész is! Ha a címkézésre kerül sor, nincs ...
Feszítőkészülékek, zárófogók
Akár használ záróhüvelyeket, akár nem, szalagfeszítő készülékeket és ...
Fóliahegesztő készülékek
Fedél lezár, mehet a fólia: a csomagolás területén a fóliahegesztő készülékek ...
Fóliatasakok
Be a tasakba! Az aprócikkek, mint a csavarok, az érzékeny tárgyak, mint a ...
Fóliavágók és kartonvágó kések
Vágás, bemetszés, szúrás, szakítás. Ez így önmagában elég hátborzongatóan ...
Kartondobozok
„Figyelem, karton érkezik!'' Pontosabb szólva: stancolt kartonok, ...
Küldeményes tasakok, dokumentumtartók
Mi van a csomagban, milyen nehéz, melyik országból érkezik? Vajon egészséges, ...
Légbuborékos fóliák, habfóliák
A légbuborékos fólia a valaha volt legpraktikusabb véletlen. Volt egyszer ...
Lezáró kapcsok
A pántolószalagot egyszerűen körbetekeri a csomagon, megfeszíti, lezárókapoccsal ...
Mérés
A rosszul felbélyegzett levelek, küldemények és csomagok elégedetlenséghez ...
Pántoló készletek
Mi mindenre van egyáltalán szükségem a pántoláshoz...? Ez némiképp attól is ...
Pántolószalagok
A pántolószalag a legpraktikusabb találmány, amióta csak megjelentek a ...
Ragasztószalag-lehúzó, ragasztószalag-adagolók
Aki gyakran foglalkozik csomagolással, jól tudja: a ragasztószalag-lecsévélők és ...
Ragasztószalagok
Tudja, hányféle módon ragasztható a szállítandó áru? Elképzelhetetlenül sokféle ...
Raklapok
Az Euro-raklapok igazi mindentudók az áruk kényelmes és gyors mozgatásának ...
Raklapra helyezhető keretek, raklaptartozékok
Raklapra helyezhető keretekkel biztosíthatja a szállítmányt a sérülések és az ...
Takkerek, tűzőgépek
Tűzőgép kartonokhoz, kézi takker vagy elektromos asztali tűzőgép? A megfelelő ...
Tapadófóliák
Akár egy második bőr: a tapadófóliák kiváló megoldást nyújtanak a szállítandó ...
Zsugorfóliák
Szállítmánya extra réteg védelmet igényel? Íme: zsugorfóliával lehegesztve ...

Csomagolóanyagok: a védelem és a hatékonyság optimális kombinációjaA csomagolóanyagok témájában elsősorban az áruk biztonságos szállítása kerül előtérbe. Egyre fontosabbá válik ugyanakkor a hatékony csomagolási logisztika témája is. A csomagolóanyagok átgondolt kiválasztásával hatalmas költségcsökkentést érhet el. Az alábbiakban arról tájékoztatjuk, hogyan segíthetnek Önnek ebben a termékeink.Hogyan állíthatom össze hatékonyan a csomagolóanyagaimat?A csomagolás témakörében részletesen foglalkoztunk a csomagolóanyagok funkcióival az Executive Magazin hasábjain. A funkciók mögött költségtényezők húzódnak, amelyeket termékkínálatunkkal optimalizálhat. Ide tartoznak a következők:  1. Szabványosítás vagy személyre szabás: mérje fel termékeit a lehetséges standard karton méretek tekintetében. Gyakran az derül ki, hogy a vállalat túl kevés méretet rendel, így hatalmas többletköltségek keletkeznek a kiegészítő bélelés miatt. Legtöbbször ezt a költségtényezőt már további kartonméretekkel látványosan optimalizálni lehet.

  2. Innovációk: a csomagolás területén is lelkesen dolgoznak a jövőbe mutató és költségtakarékos újításokon. Ezeket pedig igyekezzen minél hamarabb használatba venni. Két példa a kínálatunkból: a rögzítőkartonok már önmagukban rendelkeznek biztosító fóliával, így fölöslegessé válik a kiegészítő bélelés. A modern, előnyújtott tapadófólia pedig arról gondoskodik, hogy kevesebb csomagolóanyagra legyen szükség csomagolásonként ugyanolyan védelem mellett.

  3. Lényegi védelem: nagy méretű, érzékeny, terjedelmes áruknál nem mindenhol van szükség csomagolóanyagra. Az élvédő termékek és felületvédő hálók biztosítják a kritikus pontokat, így nincs szükség a komplett terméket vattába, fóliába és kartonba csomagolni.

  4. Anyagminőség: nem szükséges mindig a legvastagabb kartont használni. Ellenőrizze, hogy a csomag tömege tényleg megkívánja-e a használt csomagolóanyagot, vagy nem lenne-e ésszerűbb költséghatékonyabb megoldást használnia. Az erős csomagok témájában további információkat talál a hajtogatott hullámkartonokról szóló vásárlási tanácsadónkban.

  5. Munkafolyamat-szervezés: gyakran feledésbe merül, hogy minden csomagolási folyamat munkaidővel jár. Így megtakarítást jelent, ha magának a csomagolási folyamatnak a megszervezése hatékonyabban történik. Ez pedig általában már apróságokkal is működik, például egy praktikus takkerrel vagy ragasztószalagokhoz való lecsévélőkkel. Ha a mindennapi feladataihoz hozzátartozik a küldeményezés, akkor természetesen a szakszerű pántoláshoz szükséges kiváló minőségű feszítő- és lezárókészülékek is elengedhetetlenek.


Összefoglalóan tippünk a csomagolóanyagok hatékonyabb beszerzésével kapcsolatban: tényleg minden szempontot gondoljon át, és keressen alternatívákat. Nincs még egy olyan költségterület ugyanis, amelyet olyan egyszerűen lehet minimalizálni, mint a csomagolási költségeket.A csomagolóanyagokat vissza kell vennem és ártalmatlanítanom?Tulajdonképpen igen. A csomagolási hulladékok megelőzéséről és újrafeldolgozásáról szóló német rendelet (röviden: csomagolási rendelet) előírja, hogy a kereskedelmi küldeményezők kötelesek a csomagolóanyagokat visszavenni és ártalmatlanítani.Az előírást mostantól előnyére is használhatja: a kiváló minőségű, ép csomagolóanyagokat újra felhasználhatja, így csökkentheti az újrahasznosítási és egyidejűleg a beszerzési költségeket is.Miben segíthetünk Önnek?A fóliatasakoktól a csomagolóasztalokig nálunk mindent megtalál, ami egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a csomagolást. Tudta azonban, hogy igény esetén a csomagolásait szebbé is tesszük? Kérésére ellátjuk a ragasztószalagot és a pántolószalagot a logójával vagy bármely egyedi nyomattal. Ezenkívül a rendkívül érzékeny árukhoz speciális termékek is megtalálhatók kínálatunkban, például légbuborékos és habanyagos fóliák vagy tapadófóliák. A vásárlási tanácsadónkban pedig rengeteg információt talál a tapadófóliával és használatával kapcsolatban.További kérések, kívánságok vagy kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére személyesen. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás