+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Szélesség
Hossz
Anyag
 

Csomagolópapírok, hullámkarton tekercsben

Szakadás, törés, benyomódás… Csomagbalesetek bármikor előfordulhatnak, habár akár el is kerülhetők. Nincs is annál rosszabb, amikor az első benyomás – a csomaggal együtt – károsodik. Az áruk megbízható biztosítása és védelme kiemelten fontos a szállítmányozásban. Jó hír, hogy nálunk olyan megbízható termékeket találhat, amelyek hozzájárulnak a legjobb kézbesítési eredményekhez.
3 termék található
| | |
3 termék található
Biztonságosan a megfelelő bélelőanyaggal
A csomagolópapír és a hullámkarton optimálisan védi és kibéleli a szállítmányt. Különösen akkor keletkezik üres tér az áru és a kartondoboz fala között, amikor standard méretű kartondobozokat használ. Ezeket érdemes hullámkartonnal és csomagolópapírral megtölteni, hogy a csomag tartalmát és magát a kartont is megvédje. Így a kisebb és nagyobb csomagok szállításánál a beltartalom nem mozdul el, és nem keletkeznek szakadások és lyukak a csomagoláson – ez különösen fontos, hogy a küldemény fogadójában jó első benyomás alakuljon ki. Ezzel akár a visszaküldést is elkerülheti. Kínálatunkban klasszikus és kiváló minőségű csomagolópapírokat kínálunk egyszerű tekercsen és függőleges vágóállványhoz való nagyméretű tekercsen is. Tekercses hullámkartonjaink kiváló minőségűek, rugalmasak és környezetbarátok.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás