+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szalag fajtája
Mely szalagszélességhez
 

Lezáró kapcsok

A pántolószalagot egyszerűen körbetekeri a csomagon, megfeszíti, lezárókapoccsal szorosan rögzíti, és készen is van. Egyszerűen hangzik? Az is! Ha a szalaghoz ideális lezárókapcsokkal, fémkapcsokkal vagy zárócsatokkal rendelkezik.
10 termék található
| | |
10 termék található
Lezárókapcsok – hogy a pántolás úgy illeszkedjen a szállítmányra, mintha ráöntötték volna
A lezárókapcsok segítségével összekapcsolhatók egymással a pántolószalagok végei, és – ahogy nevük is mondja – szorosan lezárható a pántolás. A lezáróelem lehet kapocs az acél- és a műanyag szalagokhoz, fémkapocs a poliészter vagy szövetszalagokhoz, vagy pedig zárócsat a műanyag szalagokhoz. Emellett a kínálatunkban megtalálható lezárókapcsok az anyag, a szélesség, a hossz és a vastagság szempontjából is elkülönülnek. Így nálunk a számos különböző pántolószalaghoz megtalálhatja a megfelelő lezárást is. Feszítő- és lezárókészülék segítségével a készülék az egymásra helyezett szalagokra helyezi a lezárókapcsokat és szorosan lezárja őket. Ön olyan terméket keres, amely minden pántolással kapcsolatos szempontot lefed, amelynél illenek egymáshoz az eszközök, és amely különböző célokra is használható? Kínálatunkban különböző pántolókészleteket is talál!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás