Emelőasztalok

Emelés, leeresztés, emelés, leeresztés… Az emelőasztalok ma már szerves részét képezik a gyártási és logisztikai folyamatoknak. Sokoldalú alkalmazhatóságuk révén az emelőasztalok tökéletes segítséget nyújtanak és ergonomikus módon tehermentesítik akár raktárakban, akár műhelyekben.

A Emelőasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Edmolift, Flexlift, EUROKRAFTbasic.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 63

Emelőasztalok – az egészséges magassági körülményekértFent és lent, fent és lent – a raktárban vagy a műhelyben gyakran csak erről szól a munka. Mégsem állíthatunk minden sarokba különböző méretű asztalokat! Erre is van megoldásunk: a KAISER+KRAFT kínálatának egyik emelőasztalával a munkatársak könnyedén és rugalmasan beállíthatják a munkamagasságot. Ezzel kímélik a hátukat. Emellett emelőasztalaink igazi erőgépek is, és még mobil kivitelben is rendelhetők.Miért hatékonyabb és egészségesebb az emelőasztallal végzett munka?Próbált már egy 100 kilogrammos nehéz tárgyat felemelni egy asztalra? Emelőasztalaink számára ez a feladat nem kihívás. Modelltől függően akár 8000 kilogrammot képesek a magasba emelni – anélkül, hogy a fáradtság legkisebb jelét is mutatnák. A magasságról Ön dönt. A hidraulikus vagy elektrohidraulikus meghajtású emelőasztalok magassága fokozat nélkül állítható. Így a munkatársak minden tevékenységnél és a saját testméretüktől függetlenül egészséges és kellemes testtartást vehetnek fel. Ezenkívül kevésbé kell aggódnia amiatt is, hogy egy tárgy valaki lábujjára esik. Az emelőasztalok a szállítórendszerek közötti magasságkülönbségek áthidalására is kiválóan alkalmasak.Milyen típusai vannak az emelőasztaloknak?Az emelőasztalok területén megkülönböztetjük a lapos emelőasztalokat és a kompakt emelőasztalokat. A legfontosabb különbség közöttük a szerkezeti magasság. Ez nagyobb a kompakt emelőasztaloknál, ugyanis az emelőlap alatt található a hidraulikus aggregát. A lapos emelőasztalok alacsonyabbak. Kivitel szerint megrakodhatók rámpán keresztül vagy közvetlenül villás emelőkocsival. Görgővel felszerelt mobil változatként az emelőlapos kocsik az emelőasztal és a hagyományos emelőkocsi előnyeit ötvözik. Ha raklapokat szeretne szállítani, villával ellátott modellt javaslunk. A zárt emelőlappal rendelkező emelőasztalok külön tárgyakhoz jelentenek ideális megoldást.A legtöbb emelőasztalnál és emelőasztalos kocsinál ollós emelőasztalról van szó. Különösen magasra tudnak törni a duplaollós vagy háromollós modellek. Az emelő-billentő asztalok akkor jelentenek például értékes segítséget, ha a munkatársaknak a munka során magas tárolókból vagy rácsos tárolókból kell kivenniük a tárgyakat.Hogyan működik a kezelés?A helyhez kötött vagy mobil emelőasztaloknál az emelés modelltől függően pedállal vagy kézi karral, illetve gombnyomással történik. Ha különösen gyorsnak kell lenni, hasznos lehet a gyorsemelés funkció. Az orsós emelőasztalok nem annyira kényelmesek, de kedvező árúak, rendkívül tartósak és milliméterre pontosan beállíthatók.Hogyan találhatja meg a megfelelő emelőasztalt?A KAISER+KRAFT-nál számos különböző kivitelben rendelhet emelőasztalokat. A következő kérdések segíthetnek lerövidíteni a keresést:  • Mekkora tömeget kell elbírnia az emelőasztalnak?

  • Mi az ideális hossz és szélesség?

  • Csak emelni vagy szállítani is szeretné a tárgyakat?

  • Raklapokat, különálló tárgyakat vagy mindkettőt szeretne emelni?

  • Milyen magasságra van szükség?

  • Előnyös lenne az Ön számára, ha az emelőasztalt oldalra lehetne dönteni? Kérdései vannak az emelőasztalokkal vagy más emelőgépekkel és emelőkészülékekkel kapcsolatban?


Forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk Önnek a választásban. Végtére is azt szeretnénk, ha biztonságban törhetne a magasba.A KAISER+KRAFT szaktanácsadói természetesen bármikor állnak rendelkezésére, hogy rögzítsék és megvalósítsák egyedi igényeit.