+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Villaszélesség
Villahossz
Tulajdonság
Terméktípus
Teherbírás
Kialakítás
Emelési tartomány
 

Emelőasztalok

Emelés, leeresztés, emelés, leeresztés… Az emelőasztalok ma már szerves részét képezik a gyártási és logisztikai folyamatoknak. Sokoldalú alkalmazhatóságuk révén az emelőasztalok tökéletes segítséget nyújtanak és ergonomikus módon tehermentesítik akár raktárakban, akár műhelyekben.
112 termék található
| | |
112 termék található

Emelőasztalok – az egészséges magassági körülményekért

Fent és lent, fent és lent – a raktárban vagy a műhelyben gyakran csak erről szól a munka. Mégsem állíthatunk minden sarokba különböző méretű asztalokat! Erre is van megoldásunk: a KAISER+KRAFT kínálatának egyik emelőasztalával a munkatársak könnyedén és rugalmasan beállíthatják a munkamagasságot. Ezzel kímélik a hátukat. Emellett emelőasztalaink igazi erőgépek is, és még mobil kivitelben is rendelhetők.

Miért hatékonyabb és egészségesebb az emelőasztallal végzett munka?

Próbált már egy 100 kilogrammos nehéz tárgyat felemelni egy asztalra? Emelőasztalaink számára ez a feladat nem kihívás. Modelltől függően akár 8000 kilogrammot képesek a magasba emelni – anélkül, hogy a fáradtság legkisebb jelét is mutatnák. A magasságról Ön dönt. A hidraulikus vagy elektrohidraulikus meghajtású emelőasztalok magassága fokozat nélkül állítható. Így a munkatársak minden tevékenységnél és a saját testméretüktől függetlenül egészséges és kellemes testtartást vehetnek fel. Ezenkívül kevésbé kell aggódnia amiatt is, hogy egy tárgy valaki lábujjára esik. Az emelőasztalok a szállítórendszerek közötti magasságkülönbségek áthidalására is kiválóan alkalmasak.

Milyen típusai vannak az emelőasztaloknak?

Az emelőasztalok területén megkülönböztetjük a lapos emelőasztalokat és a kompakt emelőasztalokat. A legfontosabb különbség közöttük a szerkezeti magasság. Ez nagyobb a kompakt emelőasztaloknál, ugyanis az emelőlap alatt található a hidraulikus aggregát. A lapos emelőasztalok alacsonyabbak. Kivitel szerint megrakodhatók rámpán keresztül vagy közvetlenül villás emelőkocsival. Görgővel felszerelt mobil változatként az emelőlapos kocsik az emelőasztal és a hagyományos emelőkocsi előnyeit ötvözik. Ha raklapokat szeretne szállítani, villával ellátott modellt javaslunk. A zárt emelőlappal rendelkező emelőasztalok külön tárgyakhoz jelentenek ideális megoldást.

A legtöbb emelőasztalnál és emelőasztalos kocsinál ollós emelőasztalról van szó. Különösen magasra tudnak törni a duplaollós vagy háromollós modellek. Az emelő-billentő asztalok akkor jelentenek például értékes segítséget, ha a munkatársaknak a munka során magas tárolókból vagy rácsos tárolókból kell kivenniük a tárgyakat.

Hogyan működik a kezelés?

A helyhez kötött vagy mobil emelőasztaloknál az emelés modelltől függően pedállal vagy kézi karral, illetve gombnyomással történik. Ha különösen gyorsnak kell lenni, hasznos lehet a gyorsemelés funkció. Az orsós emelőasztalok nem annyira kényelmesek, de kedvező árúak, rendkívül tartósak és milliméterre pontosan beállíthatók.

Hogyan találhatja meg a megfelelő emelőasztalt?

A KAISER+KRAFT-nál számos különböző kivitelben rendelhet emelőasztalokat. A következő kérdések segíthetnek lerövidíteni a keresést:

  • Mekkora tömeget kell elbírnia az emelőasztalnak?
  • Mi az ideális hossz és szélesség?
  • Csak emelni vagy szállítani is szeretné a tárgyakat?
  • Raklapokat, különálló tárgyakat vagy mindkettőt szeretne emelni?
  • Milyen magasságra van szükség?
  • Előnyös lenne az Ön számára, ha az emelőasztalt oldalra lehetne dönteni? Kérdései vannak az emelőasztalokkal vagy más emelőgépekkel és emelőkészülékekkel kapcsolatban?

Forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk Önnek a választásban. Végtére is azt szeretnénk, ha biztonságban törhetne a magasba.

A KAISER+KRAFT szaktanácsadói természetesen bármikor állnak rendelkezésére, hogy rögzítsék és megvalósítsák egyedi igényeit.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás