+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Nyomás
Szállított mennyiség
 

Nagynyomású tisztítók

Nagy nyomással a szennyeződések ellen! Nagynyomású tisztítóink még a legapróbb foltot is megtalálják: lehet akár a padlón, a sarokban vagy egy résben, a gépeken vagy az alkatrészeken. A speciális fúvókák révén a szennyeződéseknek fújtak.
9 termék található
| | |
Nettó
270.000,- Ft
Kaercher - HDS 5/15 UX nagynyomású tisztító
szállított mennyiség 450 l/óra
Nettó
845.000,- Ft
Kaercher - SG 4/4 *EU gőztisztító
h x szé x ma 475 x 320 x 275 mm
Nettó
480.000,- Ft
Nettó
415.000,- Ft
Nettó
490.000,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Nagynyomású tisztítók
9 termék található
Nagynyomású tisztítók
A nagynyomású tisztítók nagy teljesítményűek. A professzionális takarítógépek területén egy sor erős terméket kínálunk. A nagynyomású tisztítók számos vállalati területen elsősorban padlótisztítóként szolgálnak. A lehetséges felhasználási területük azonban jóval sokoldalúbb, és az egyes gépek különböző teljesítményjellemzőik révén pontosan az egyedi igényekhez igazíthatók. A jó tisztítási teljesítmény tekintetében a víznyomás döntő jelentőségű. Ez alapján megkülönböztetünk alkalmi és professzionális alkalmazásra szánt nagynyomású tisztítókat. Az alkalmi tisztítási munkák esetére a Kärcher beállítható nagynyomású tisztítójával ideális gépet kínál különböző területekre. A beállíthatóság révén elkerülhető az érzékenyebb felületek sérülése. A szokványos kerti tömlőkhöz való csatlakozók segítségével a nagynyomású tisztító rugalmasan használható szinte bárhol. Professzionális területen a rendszeres takarítási munkák számára akár 200 bar nyomás teljesítményű nagynyomású tisztítókat kínálunk. Ezek a professzionális gépek bármely gép, alkatrész, üzemi felület és padló egyszerű tisztítását teszik lehetővé. A marófejrendszerek még a makacs szennyeződéseket is eltávolítják az ipari területeken. A forró vizes nagynyomású tisztítók dízelégő segítségével felfűtik a vizet, és nagyméretű tisztítószeres tartállyal is rendelkeznek. Ezeket a nagynyomású tisztítókat gyakran alkalmazzák tehergépjárművek mosásához is. A gépek kiegészítő felszerelései közé tartoznak speciális fejek különböző szögbeállításokkal és elfordulás ellen védő rendszerek, csak hogy néhányat említsünk.

Ergonomikus és fáradságmentes munkavégzés Easy Press-szel
A professzionális takarítógépek egyik nagy előnye, hogy Easy Press rendszerrel vannak felszerelve. A speciális pisztolyok révén a kezelő kevésbé fárad el hosszabb használat mellett is, és ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé csekély energiaráfordítással. Emellett a takarítógépek egy sor további hasznos beállítási lehetőséget is kínálnak, amelyek modellenként eltérőek. A KAISER+KRAFT különböző beszállítók partnereként kiváló minőségű professzionális takarítógépeket kínál az Ön vállalata számára.
Termék-összehasonlítás