+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Akkumulátor
Használható
Műszaki felszereltség - seprőgép
Nettó tisztítási felület max.
Óránkénti teljesítmény
Porszívás
Seprési szélesség
Szélesség
Szűrőtisztítás
Tányérkefe-meghajtás
Űrtartalom
 

Seprőgépek

Seprőgépek. Avagy a seprű evolúciója. Ahol egykoron a tiszta izomerő uralkodott, ma már a könnyedség játssza a fő szerepet. Ergonomikus seprőgépeink alaposak, hatékonyak és könnyen gurulnak.
16 termék található
| | |
Kedvező ár
Seprőgép
1 oldalkefével, kézi
Nettó
41.800,- Ft
EUROKRAFT - Seprőgép
2 oldalkefével, kézi
Nettó
100.000,- Ft
Seprőgép
1 oldalkefével, motoros
Nettó
395.000,- Ft
Seprőgép
turbó seprűrendszer
Nettó
155.000,- Ft
Seprőgép
turbó seprűrendszer egyoldalas oldalgörgőkkel
Nettó
235.000,- Ft
Seprőgép
turbó seprűrendszer extra széles seprési felülettel
Nettó
290.000,- Ft
Seprőgép
turbó seprűrendszer, akkumulátoros működés
Nettó
355.000,- Ft -tól
Nettó
95.800,- Ft
Nettó
220.000,- Ft
Nettó
1.350.000,- Ft
Seprőgép
egyhengeres seprőlapáttal, motoros
Nettó
515.000,- Ft
Seprőgép
tandemhengeres rendszer, kézi
Nettó
220.000,- Ft
Nettó
260.000,- Ft
Seprőgép
egyhengeres seprőlapát, kézi
Nettó
185.000,- Ft
Seprőgép
tandem-keferendszerrel, motoros
Nettó
545.000,- Ft
Nettó
185.000,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Seprőgépek
16 termék található
Seprőgépek
A takarítógépek, mint a seprőgépek és a nagynyomású tisztítók professzionális tisztítást tesznek lehetővé a vállalat minden területén, és segítségükkel idő takarítható meg. A rugalmas és ergonomikus seprőgépek alaposan, hatékonyan és maradványok nélkül sepernek, emellett csekély energiafogyasztás jellemző rájuk. Így elsősorban olyan területekre alkalmasak, ahol gyakran ismétlődő takarítási ciklusok szükségesek. A nagy udvarok és a hosszú raktári folyosók ezzel a seprési hatással villámgyorsan tiszták lehetnek. A seprőgépek a méret és a kialakítás tekintetében is a felhasználási területnek megfelelően választhatók ki. Mindegyik modell legalább egy, gyakran kettő oldalseprűvel rendelkezik, amely rendkívül kopásálló nejlonból készült, és megkönnyíti a seprést a szegélyek mentén is, így ezeken a területeken is maradványok nélküli tisztaságot érhet el. Ezenkívül különböző seprűszélességek állnak rendelkezésre, hogy a keskeny folyosókat és a nagyobb területeket is gyorsan és szakszerűen takaríthassa ki. A műszaki kialakítás tekintetében modelltől függően vannak különbségek az egyes takarítógépek között. A nagyobb méretű nagy teljesítményű gépek úgynevezett seprő-porszívó gépként funkcionálnak, és tandemhengeres rendszerrel rendelkeznek. Bármely padlóburkolatot megbízhatóan tisztítanak, és menethajtással is fel vannak szerelve az automatikus mozgás érdekében. A kisebb modellek, mint a kézi seprőgépek lehetnek tisztán manuálisak vagy rendelkezhetnek motoros tányérkefe-meghajtással és elektronikus porszívással. Mindegyik kivitel alkalmas a kialakítástól függetlenül a nedves és a száraz szennyeződések, a por, a homok vagy a forgácsok eltávolítására. A nagyméretű seprőgépek még durva részecskéket és italosdobozokat is gond nélkül fel tudnak venni.

Professzionális tisztítás bel- és kültéren
A seprőgépek egyik nagy előnye, hogy alkalmasak bel- és kültéri használatra is. A gépek rugalmasak, könnyen gurulnak és működés közben csekély zajjal járnak. Kültérre ezenkívül benzinmotoros seprőgépek és olyan gépek is rendelkezésre állnak, amelyeken akár helyet is foglalhat. A seprőgépek bármely vállalat számára hatékony és munkatársbarát alternatívát kínálnak a sepréshez és a lapátoláshoz. Egy hosszú munkanap után a munkahely tisztán tartásának is fontos szerepet kell játszania. Seprőgéppel a leesett dolgok gyorsan összegyűjthetők és a hulladékba helyezhetők – hajolhatás, seprés és felmosás nélkül. A KAISER+KRAFT kiváló teljesítményű gépeivel tökéletes tisztaságot teremthet vállalatánál.
Termék-összehasonlítás