Vissza
Raktári terméktanácsadó

Összedugaszolós állvány: azoknak, akik egyszerűségre vágynak.

Rengetegféle állvány létezik – ez az Ön számára hatalmas mennyiségű információt és alig áttekinthető kínálatot jelent. Itt vagyunk viszont mi is! Segítünk Önnek, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő állványt. Jól tudjuk, hogy az állványra vonatkozó követelményei meghatározóak. Végtére is ezek döntenek arról, milyen állványra van szüksége.

Ebből a cikkből mindent megtudhat, amit az összedugaszolós állványokról tudnia érdemes – megismerheti az előnyöket, a felhasználási területeket, valamint a KAISER+KRAFT által biztosított szolgáltatásokat. Természetesen állunk rendelkezésére személyesen is!

Bármilyen állványtípust részesítsen is előnyben, ezeket a kérdéseket érdemes átgondolnia a vásárlás előtt:

  • Mit szeretne tárolni? Milyen gyakran változik a raktári áru?
  • Különösen nehéz vagy terjedelmes árukról van szó?
  • Egyetlen állványt vagy egy komplett állványrendszert szeretne?
  • Mekkora rendelkezésre álló hely van a helyiségben, ahol állványt szeretne felállítani?
  • Mekkora tárolófelületre van szüksége?
  • Milyen folyamatok történnek az állvány körül? Milyen gyakori az áruk kivétele és berakodása? Hány munkatárs dolgozik egyidejűleg az állvány előtt?

Miből állnak az összedugaszolós állványok?

Az összedugaszolós állványok a következő három részből állnak: keretelemek, állványpolcok és merevítők. Ahogy az állvány neve is utal rá, az egyes részeket mindössze egyszerűen és gyorsan össze kell dugaszolni. Itt megtudhatja, milyen részek szükségesek az egyes felépítményekhez:

Az alapállvány részei

Az alapállványok két keretelemből, két merevítőből és igény szerinti számú állványpolcból állnak Az átlós merevítések biztosítják az állvány stabilitását, és az állvány hátsó részére kell rögzíteni őket.

A bővítőállvány részei

A bővítőállványok csak egy keretelemmel rendelkeznek, hogy az alapállványhoz lehessen rögzíteni őket – emellett csak egy merevítőjük van. A polcok az alapállványoknál és a bővítőállványoknál is polctartókra kerülnek.

Egyszeres állványsorok vagy kétszeres állványsorok

A moduláris rendszernek köszönhetően az összedugaszolós állványok igény szerint bővíthetők bővítőállványokkal. Számos lehetőség áll rendelkezésre: használhat összedugaszolós állványokat például egymás mellett állványsorként, vagy felállíthat két állványt egymásnak háttal kétoldalasan használható állványsorként.

Kétoldalasan használható (egyszeres) összedugaszolós állványok

Ha kétoldalasan használható állványt szeretne, de nincs elég helye kétszeres állványsorhoz, elegendőek az olyan egyszeres összedugaszolós állványok, amelyek mindkét oldala használható. Ezek az átlós merevítők helyett merevítőtartókkal biztosíthatók. A polcok a polctartók helyett a merevítőtartókra helyezhetők. A merevítőtartók száma az állványmagassághoz és az állvány terhelhetőségéhez igazodik.

Alkossa meg összedugaszolós állványát!

Gyártótól vagy modelltől függően számtalan lehetőség áll rendelkezésére az állványa elképzelései szerinti megalkotásához. Módosíthatja például a polcterhelést, a mezőterhelést, a teljes szélességet, a polcok számát, vagy kiválaszthatja kedvenc színét – ezt komplett RAL-színskálával tesszük lehetővé az Ön számára!

Összedugaszolós állványokat egyébként itt talál!

Összedugaszolós állvány: felhasználási területek

Az összedugaszolós állványok felhasználási helyét illetően nincsenek korlátok – legyen szó akár raktárról, műhelyről, üzemről, irattárról, gyártási csarnokról vagy alagsorról. Általánosan érvényes: mindenütt, ahol állványokra van szükség, használhat összedugaszolós állványokat. Mi a helyzet az irodákkal, az értékesítési helyekkel vagy a bejárati területekkel? Ó, igen. Az összedugaszolós állványok megjelenése valóban nem a legelegánsabb – a szépség Oscar-díját biztosan nem nyerné el… Hozzáigazíthatja azonban az állványt a vizuális igényeihez: mit szólna egy összedugaszolós állványhoz a vállalati arculat színében vagy egy Ön által választott RAL-színben? Megvalósítjuk az Ön számára.

Összedugaszolós állványok higiéniai területekre:

Kínálatunkban olyan összedugaszolós állványokat is talál, amelyek higiéniai területeken, például konyhákon, hűtött helyiségekben, laborokban vagy mosodákban is használhatók. Ezek az összedugaszolós állványok élelmiszerekhez alkalmas és nedvességálló vagy részben akár antibakteriális bevonattal rendelkeznek, amely nem buborékosodik, és nem veszíti el a fényét. Emellett hőmérsékletálló is –20 °C és +40 °C között.

Itt találja az összedugaszolós állványainkat.

Az összedugaszolós állványok 5 legfőbb előnye

Általánosságban az összedugaszolós állvány az állványok királya. Miért? Mert sokat tud! Összeállítottuk az öt legjobb előny listáját – győződjön meg a kiválóságáról önmaga:

1) Egyszerű összeszerelés:

Az összedugaszolós rendszernek köszönhetően az összedugaszolós állványok rendkívül gyorsan és egyszerűen összeállíthatók – teljesen szerszámok nélkül. Kiegészítő bónusz: így nem megy el az építésre a munkatársak munkaideje, és tarthatók a gyártási idők.

Tipp: hasznos segédeszköz a szereléshez egy collstock és egy gumikalapács.

2) Hatékony rugalmasság:

Az összedugaszolós állványok igény szerint további bővítőállványokkal bővíthetők és kombinálhatók. Így lehetősége van rá, hogy külön állványokat, több összedugaszolós állvány kombinációját vagy komplex, a raktárcsarnokot teljesen betöltő állványrendszereket használjon.

3) Nagy teherbírás:

Az összedugaszolós rendszer ellenére az összedugaszolós állványok rendkívül terhelhetők. A EUROKRAFT szokványos polcos összedugaszolós állványa például 200 kilogrammos maximális teherbírással rendelkezik. Ha pedig egy kicsit erősebbre van szüksége, válasszon nagy teherbírású, összedugaszolható állványt!

4) Optimális térkihasználás:

Mivel az összedugaszolós állványok a polcterhelés, a mezőterhelés és a polcok számát illetően rendkívül rugalmasak, új állványa minden négyzetcentiméterét kihasználhatja. Egyszerűen igazítsa a modulokat az igényeihez.

5) Spontán igazítás:

Az összedugaszolós állványok gyakran változó raktári áruknál igazán kifizetődőek, ugyanis gyorsan és egyszerűen átépíthetők és kiigazíthatók. Eldöntheti például, milyen magasságban szeretné beakasztani az állványpolcokat – még akár az összeállítás után is.

A EUROKRAFT összedugaszolós állványai további előnyökkel is rendelkeznek:

  • legalább 10 év garancia
  • 5 év utánvásárlási garancia
  • egyedi gyártmányok lehetségesek
Top kategóriáink ebből az útmutatóból