+36 (23) 513 823 

Több egy egyszerű asztalnál

Üdvözöljük a KAISER+KRAFT iroda termékcsoportjában – itt az irodai munkahelyek berendezésével és felszerelésével kapcsolatos termékeket talál, a legkülönfélébb anyagokban, formákban és színekben.

KK_hu_Header_LP_Büro.jpg

Irodai bútort ritkán rendelnek egyesével, éppen ezért ajánljuk figyelmébe irodabútor-sorozatainkat – amelyeknél minden remekül összepasszol. Az irodai bútoroknak funkcionálisnak kell lennie. Nem lehetetlen azonban, hogy valami amellett, hogy praktikus legyen, még rendkívül gyönyörűen is nézzen ki. Számunkra az ergonómiai is nagyon fontos – főleg az irodai székek és az íróasztalok esetében.

 

Az Irodabútorok kategóriához

A KAISER+KRAFT a vállalatának az irodabútorok mellett számos kiváló minőségű terméket kínál az irodai felszerelések területén. A kínálat a tárolórendszerektől kezdve a fogasállványokon és a válaszfalrendszereken át a ventilátorokig terjed.

 

Az Irodafelszerelések, irodaszerek kategóriához

Ha valaki szekrényt keres, akkor általában nem csak egy szekrényt keres, hanem pontosan tisztában van vele, hogy egy öltözőszekrényt, egy függőszekrényt, vagy épp egy veszélyesanyag-tároló szekrényt keres-e. Ez nem jelent problémát, hiszen nálunk A-tól (aktatartó szekrények) Z-ig (Z-osztású szekrények) mindent megtalál.  
 

A Szekrények kategóriához

Aki ötleteket, koncepciókat és eredményeket szeretne bemutatni, annak legtöbbször prezentációt kell tartania. A megfelelő segédeszközök – a klasszikus flipchart tábláktól a görgethető fehértáblákig – lehetővé teszik, hogy megfelelően előkészíthesse és prezentálhassa a szükséges információt.

 

A prezentációk és előadások kategóriához

EGYÉB KATEGÓRIÁK AZ IRODÁBAN

Itt kiegészítő kategóriákat, bennük pedig további praktikus termékeket talál. 

További információk az iroda témához

A megfelelő felszerelések mellett tanácsokat is adunk: Tanácsadó oldalunk prezentációkhoz például „Nincs semmi titok, csak ezeket tartsd be“ címen egyszerű stilisztikai eszközöket kínál, melyekkel még jobbá teheti következő előadását.

 

Azon gondolkodik, hogy elektromosan állítható magasságú íróasztalokat szerezzen be? Itt további információkat találhat például az Upliner modellel kapcsolatban.