+36 (23) 513 823 

Új bútorokat keres cége irodájába?

 

A KAISER+KRAFT segít Önnek, hogy megtalálja az Önnek megfelelő felszereltséget. 

 

Az irodafelszerelések egyik vezető B2B csomagküldő vállalataként nemcsak kivételesen széles terméksálát és átfogó termékismeretet kínálunk az ügyfeleinknek, hanem kiváló szolgáltatáscsomagot is:

 

Ingyenes szállítás

30 napos visszatérítési kötelezettség

Gyors szállítás

3 év minimum garancia

Komplett irodák

Ha teljesen új irodaberendezést keres, akkor a KAISER+KRAFT-nál jó helyen jár. Ön itt nemcsak mindenféle irodabútort kap, hanem a stílusban egymáshoz igazított irodabútor sorozatokból válogathat. A megfelelő termékek kiválasztásánál kívánság esetén egy CAD-tervezési szolgáltatás is segítségére lehet. A CAD-tervező az Ön igényei függvényében ad tanácsot, és szívesen segítenek a teljes iroda projekt megvalósításában. 

 

A bútorok összeszerelését is szívesen átvállaljuk Öntől. A vételár csupán 10%-ért kiszállítjuk a bútorokat, felállítjuk őket, és a csomagolást is elszállítjuk. Az összeszerelési szolgáltatást közvetlenül a terméknél tudja lefoglalni, ha a megerősítést kérő ablakban rákattint a megfelelő mezőre.

 

Az itt megjelenített komplett irodák kényelmes lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyetlen kattintással egy komplett irodafelszerelést vásároljon. Itt nemcsak íróasztal és görgős konténer, hanem irattartó állvány és irodai szék is van – minden egy kézből és tökéletesen egymáshoz igazítva.

 

Irodai székek

Aki mintegy napi nyolc órát tölt az íróasztalnál, annak a megfelelő irodai szék kiválasztásánál különös figyelmet kell szentelnie annak funkcionalitására.

 

A csípőtámasztó forgószékek különösen alkalmasak például a sokat ülők számára. Ezek óvják a hát legérzékenyebb részét, és ergonómiailag ésszerűen járulnak hozzá a munkahelyen való kellemes közérzethez. A beépített pontszinkron-mechanikával olyan fontos mozgásfolyamatokat tudnak támogatni, mint az előrehajolás vagy az oldalra dőlés. Egy három dimenzióban mozgó üléstartó, mint a forgószékeknél garantálja a lehető legnagyobb mozgásszabadságot ülés közben.

 

A KAISER+KRAFT-nál nagy választékot talál ergonomikus irodai székekből különböző kivitelekben és különböző anyagokból. Ebben az áttekintésben a legkedveltebb modelljeinket állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt találja:

 

Teljes termékkínálat megtekintése

 

Íróasztalok

Az íróasztalok az irodai munkahely berendezésében központi szerepet játszanak. Egyrészről meg kell felelniük az egyes munkatársak igényeinek, másrészről optimálisan kell a helyiségbe integrálni őket.

 

Az állítható magasságú íróasztalok különösen ergonomikus előnyöket kínálnak, mert minden munkatárshoz egyénileg lehet beállítani őket. Amennyiben elegendő a hely, a sarok íróasztalokat ajánljuk, amelyek az irodai munkatársaknak elegendő munkafelületet és tárhelyet kínálnak. Ezek alatt rendszerint akár két görgős konténer is el lehet helyezni.

 

Kombinálja a különálló asztalokat az okos összekötőelemek révén asztaltoldatokkal, és hozzon létre egyedi íróasztalt. Minden ehhez szükséges dolgot megtalál a KAISER+KRAFT webáruházában. Ebben az áttekintésben aktuális íróasztalaink választékát állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt találja: 

 

Teljes termékkínálat megtekintése

 

 

Görgős konténer

A görgős konténer praktikus segítők, hiszen a munkahelyhez kiegészítő tárhelyet kínálnak. A funkcionális fiókos szekrények feltűnés nélkül az íróasztal alatt állhatnak, vagy kiegészítő tárolóként az irodai asztal mellé helyezhetők. Aki nem akarja áthelyezni az alsó szekrényt, az választhat közvetlenül álló konténer .

 

A KAISER+KRAFT-nál talál íróasztalhoz való kisszekrényt függőmappatartó fiókkal, írószertartó fiókkal vagy egyszerű fiókos rekesszel dossziék, könyvek és egyéb munkaanyag számára. A görgős konténer formatervezését optimálisan a választékunkban szereplő íróasztalokhoz és irodai állványokhoz lehet igazítani. Ily módon a különálló irodabútorokat egységes komplett irodává lehet alakítani.

 

Ebben az áttekintésben az aktuális modelljeinket állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt találja:

 

Teljes termékkínálat megtekintése

 

Irodai állványok

Az irodai állványok egyetlen jól szervezett irodából sem hiányozhatnak. Tárolóhelyet kínálnak az dossziék, dokumentumok vagy könyvek számára. De különböző irodai készülékekhez is használhatók, pl. nyomtatóhoz, szkennerhez és faxhoz. Ezekhez a készülékekhez vannak állványok speciális kábelátvezető nyílásokkal.

 

A KAISER+KRAFT-nál nagy választékot talál a különböző magasságú, szélességű és színű irodai állványokból. Az alacsony rakodóállvány például tárolófelületként alkalmas az ablakpárkány alá. Ha kevés a hely, a sarokállványok is helytakarékos megoldást jelenthetnek a rendelkezésre álló helyiségek optimális kihasználására. A nagy irodákban, amelyekben sok tárhelyre van szükség, nagy felületű állványfalakat lehet elhelyezni. 

 

Ebben az áttekintésben az irodai állványaink szűkebb választékát állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt találja:

 

Teljes termékkínálat megtekintése

 

Irattartó szekrények

Az irattartó szekrények biztonságot, rendet és helyet nyújtanak. Három olyan feltétel, amely az irodában fontos szerepet játszik. Ha az irattartó szekrények zárhatók , akkor az olyan fontos dokumentumokat, amelyeket nem szabad mindenkinek látni, zárt ajtók mögött tárolhatja. Gyors hozzáférésre van szüksége a dossziékhoz, amelyeket rendszeresen használ, akkor a nyitott rekesszel ellátott állványszekrényeket  ajánljuk. 

 

Ha lehetősége van arra, hogy egy teljes irattartó szekrény egységet helyezzen el a falnál, akkor az nagyfokú rendet és bőséges tárolási lehetőséget kínál Önnek. Itt beépített ruhafogasnak vagy rendszeresen használt eszközöknek is jut hely, mint például seprű, porszívó vagy locsolókanna. Ezeket a tárgyakat itt készenlétben lehet tartani, anélkül hogy a helyiség megjelenését befolyásolnák. 

 

Ebben az áttekintésben az irattartó szekrényeink választékát állítottuk össze Önnek. A teljes kínálatunkat itt találja:

 

Teljes termékkínálat megtekintése