+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Vázkivitel
Ülésszélesség
Ülésmechanika
Ülés és háttámla anyaga
Szín
Magasságállítási tartomány
Kialakítás
Kategória
Több megjelenítése
 

Prosedia Irodai forgószékek

4 termék található
| | |
4 termék található

Prosedia irodai székek – mivel a jó egészen egyszerű is lehet!

Szeretné megtudni, hogy megfelelőek lehetnek-e Önnek a Prosedia irodai székek? Ennél mi sem egyszerűbb, csak tegye fel magának a következő kérdéseket. Pontos elképzelése van? Szereti az egyértelmű tényeket, az egyszerűséget és az egyenes vonalakat? Gratulálunk: akkor a Prosedia irodai székeket pontosan Önnek találták ki. Miért? A Prosedia irodai székek ugyanis csak a legfontosabbra koncentrálnak. Nincs sallang, csak egyszerűen jó minőség kedvező áron. Legyen szó akár Prosedia operátori forgószékről vagy Prosedia csípőtámasztó forgószékről: Prosedia irodai székkel a birtokában nem kell előbb elolvasnia a használati útmutatót ahhoz, hogy arra koncentrálhasson arra, ami fontos: egyszerűen csak foglaljon helyet!

A Prosedia irodai székek mögött a világ egyik legnagyobb irodaiszék-gyártója, az Interstuhl vállalat áll kb. 36.000 négyzetméteres gyártási területével és 40%-os exportrészesedésével. Bár az Interstuhl vállalat gyakorlatilag az egész világon jelen van, üdítően földhözragadtak maradtak. Ezt a Prosedia irodai székeken is tetten érhetjük, ugyanis a Sváb-Albon található meßstetteni székhelyű családi tulajdonban lévő vállalat számára a prioritás: a minőség. Keresse ki máris új Prosedia irodai székét!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás