+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása
E-áruház
Éljen az áruházrendszerünk kínálta számos lehetőséggel és előnnyel. Ügyfélre szabott webáruházunk mellett (Customised web) egy SAP-OCI és egy Ariba-PunchOut webáruházzal is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Öné a választás!
Customized Web

– az egyedi alternatíva az optimalizált anyagbeszerzéshez e-beszerzési rendszer nélkül.

Egyedi feltételeket és választékokat, valamint kívánságra a KAISER+KRAFT webes megjelenésénél saját céges logót kínálunk a Customized Web ügyfeleinknek. Az egyedi költségvetési korlátok mellett Ön itt a felhasználókat is tetszés szerint kezelheti. Kérésre további, speciálisan az Ön kívánságához igazított módosítások lehetségesek.

Funkcionalitások áttekintése:
• Átfogó és pofonegyszerű keresési lehetőségek
• Részletes termékadatok képekkel és leírásokkal együtt
• Rendelési sablonok kezelése
• Szállítási és számlázási címek kezelése
• Eddigi megbízások listája számos intelligens funkcióval
• És még sok minden más

SAP-OCI

SAP rendszert használ, és webáruházunkat OCI (Open Catalog Interface) felületen át szeretné az Ön rendszeréhez csatlakoztatni? Nem probléma. SAP-OCI webáruházunkon keresztül összeállíthatja saját rendelési sablonját és azt saját SAP-rendszerébe átvéve rendeléseket küldhet számunkra. A SAP-OCI webáruházat szívesen igazítjuk az Ön kívánságaihoz és igényeihez. Az egyedi árak és az Ön termékei és készletei a webáruházban is rendelkezésére állnak. Átadásuk az OCI porton keresztül történik.

Jelenleg az OCI 2.0 – 5.0 formátumokat támogatjuk.

Ariba-PunchOut

Az OCI mellett egy Ariba PunchOut webáruházat is kínálunk Önnek. Ezen keresztül továbbíthatja a megfelelő termékinformációkat az Ön gazdasági rendszerébe. Természetesen itt is megtalálja az Önre érvényes árakat, valamint a megfelelő termékadatokat és készleteket.

Termék-összehasonlítás