+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása
E-Business

E-Business a KAISER+KRAFT vállalatnál

Amikor 1999-ben az e-kereskedelem az európai kereskedelem központi témájává vált, KAISER+KRAFT már tökéletesen felkészült volt. Az üzemek, irodák, raktárak berendezésére szolgáló termékeinket már 1995 óta egy médiasemleges adatbankban, egy úgynevezett termékinformáció-menedzsment rendszerben (PIM) elektronikusan rögzítjük. Jelenleg már több mint 35.000 termék hozzáférhető elektronikus úton. 1997 óta ebből az adatbankból gombnyomásra online webáruházi tartalmak vagy elektronikus katalógusok hívhatók elő. Sőt, a termékadatok rögzítése, karbantartása és azok továbbfejlesztése érdekében egy saját adatrögzítő csapatot állítottunk fel. Az immár sokéves tapasztalat révén a katalógusok tartalma folyamatos minőségi javuláson megy keresztül. A termékeket bemutató szövegek, termékjellemzők, grafikák és a termékek kiválasztásában a vásárlóink segítségére lévő keresőszavak folyamatos bővítés alatt állnak. Egy e-beszerzési rendszer haszna a termékadatok minőségén múlik. A KAISER+KRAFT nemzetközi csomagküldő szolgálatként komoly felelősséget vállal ügyfeleivel szemben. Ez a felelősségvállalás a KAISER+KRAFT egyik legfontosabb motivációja.

 

Kérdése van? Az e-commerce/e-procurement csapat mindenkor szívesen áll rendelkezésére.

 

Vegye fel most a kapcsolatot az e-beszerzési szakértőkkel

 

 

E-Procurement és Customized Web

Összeállítottuk Önnek a legfontosabb háttérinformációkat az e-beszerzés és a testreszabott webshop gyors megoldásának témában. Olvassa el itt, hogy mely adatformátumokat és klasszifikációkat kezeljük, és hogyan tudja Ön is a legrövidebb időn belül leegyszerűsíteni az anyagbeszerzést.


Több információ az e-beszerzés témában


Több információ a Customized Web témában

Referenciák


Már évek óta számos nagy, elismert vállalattal működünk együtt.

Ilyen konszernek például

Piacok


Időközben a KAISER+KRAFT elektronikus katalógusa már több piacon megtalálható. Ezek között nyitott és zárt rendszerek is felfedezhetők, mint pl.:

» a KAISER+KRAFT, Hoffmann csoport, Keller&Kalmbach, Hagemeyer egy vállalata
» Több beszállítós fórum
» ingyenes használat valamennyi ügyfél számára

Termék-összehasonlítás