+36 (23) 513 823 

Üdvözöljük a KAISER+KRAFT környezetvédelem termékcsoportjában – itt a takarítással, a hulladékkezeléssel és a veszélyes anyagok kezelésével kapcsolatos termékeket talál. Valamennyi termék professzionális, hatékony és biztonságos.

KK_hu_Header_LP_Umwelt.jpg

Minden vállalatnál előfordul hulladék, ám a ráfordítást tekintve gyakran alábecsülik a témát. A hulladékgyűjtés és -szelektálás jelentősen leegyszerűsíthető, ha a megfelelő felszereléssel rendelkezünk. A hulladékgyűjtő vödrök kategóriában ezért hulladékgyűjtő kocsikat, hulladékfelszedő csipeszeket, hamutartókat és szemeteszsákokat is talál.

 

A hulladékgyűjtő vödrök kategória termékeihez

Akár alkalmanként van dolga veszélyes anyagokkal, akár minden nap: e kategória termékei segítenek Önnek a munkatársai és a környezet védelmében. Legyen szó akár veszélyes anyagok tárolásáról, áttöltéséről vagy felfogásáról, akár a szivárgások kezeléséről, a veszélyes anyagok kezelése kategóriában megtalálja az Ön vállalata számára megfelelő termékeket. 

 

A veszélyes anyagok kezelése kategória termékeihez

A professzionális eszközök elengedhetetlenek a vállalat és a munkaeszközök alapos takarításához: a takarítási és mosdófelszerelések kategóriánk termékei, mint a nagynyomású tisztítók, a porszívók és a takarítókocsik nemcsak egyszerűen kezelhetők, hanem ergonomikusak is. A felszerelést kisalkatrész-tisztítók és számos további termék egészíti ki – természetesen valamennyi termék az ipari területre van optimalizálva.

 

A takarítási és mosdófelszerelések kategória termékeihez

További információk a környezetvédelem témához

Tippekre van szüksége a szivárgások kezeléséhez? Az abszorpciós anyagok és szivárgáselhárító vészhelyzeti termékek tájékoztatóoldalon minden kérdésére választ kaphat. Ingyenes útmutatónkban számos tippet talál a megelőzéshez és a vészhelyzetek kezeléséhez.

 

Emellett összeállítottunk vásárlási tanácsadókat is – például az itatókendőkkel kapcsolatban – az Ön számára.