Elektromos kerti készülékek

Ezekkel az elektromos kerti készülékekkel a sövényvágás, a fűnyírás vagy az utak megtisztítása gyerekjáték. Akkumulátorral a nagyobb mozgásszabadságért és a környezet védelméért.

A Elektromos kerti készülékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Kärcher.

Elektromos kerti készülékek – az ápolt külső területekértA külső területeken a zöld igazán jól fest. De csak akkor, ha rendszeresen gatyába van rázva. Elektromos kerti készülékeinkkel pillanatok alatt el is végezheti a munkát.Mire jók az elektromos kerti készülékeink?A fűfalak és a nyíratlan sövények rossz benyomást keltenek a látogatóban. Az ápolatlan utak növelik a balesetveszélyt a vállalati területen. A munkatársak is jobban élvezik a szabadban eltöltött szüneteket, ha nem kell levélhalmokon átküzdeniük magukat.Ez csak három a számos jó okból, amiért érdemes a kültéri területen a zöldet rendben tartani és az utakat megszabadítani az avartól. Elektromos kerti készülékeinkkel tökéletesen felszerelkezve foghat hozzá. Függetlenül attól, hogy a saját vállalata külső területét tartja karban, vagy másoknak kínálja fel a szolgálatait.Webáruházunkban a következőket találja:  • Akkumulátoros fűnyírók

  • Akkumulátoros fűkaszák

  • Akkumulátoros lombfúvók

  • Akkumulátoros sövényvágók


Minden akkumulátoros, vagy mi? Bizony, méghozzá jó okból.Egyszerű használat, hatékonyság és károsanyag-mentesség – az akkumulátorral működő kerti eszközök előnyeiNagy hatékonyság csekély erőkifejtéssel, ráadásul kényelmesen. Akkumulátoros elektromos kerti készülékeink számos előnyt ötvöznek a fűnyíráshoz és sövényvágáshoz, valamint a nagyobb felületek megtisztításához:  • Nagy mozgásszabadság: az akkumulátoros működésnek köszönhetően nem számít, hol van a legközelebbi dugaszoló aljzat a sövényhez. Zavaró kábelek sincsenek.

  • Nagy hatékonyság: a neves gyártók, mint a Kärcher védjegye a nagy teljesítmény, a kiváló funkcionalitás és az ergonómia.

  • Csekély hangerő: zajra érzékeny a szomszédság? Akkumulátoros fűnyíróink vagy lombfúvóink olyan halkak, hogy gond nélkül használhatók bármikor, akár kórházak vagy iskolák közelében is.

  • Nincs károsanyag-kibocsátás: a környezet számára előnyös, ha a gép nem pöfög ki semmit. Az Ön számára pedig a csekély karbantartási igény jelent előnyt. A fűnyírónál például nem kell számolnia gyújtógyertyacserével, ha akkumulátoros készülékeket használ.


Milyen feláras tartozékokra van szükség?Többnyire semmilyenre. Számos elektromos kerti készülékünk ugyanis minden szükségessel együtt érkezik. Ha az akkumulátor nem képezi a szállítási terjedelem részét, külön rendelheti meg a webáruházunkban. Vagy rögtön kettőt is megrendelhet praktikus kezdőkészületünkkel. Mindkettő pótlás esetén is jó választás.Ezenkívül a KAISER+KRAFT kínálatában számos kiegészítőt megtalál az ízléses kültéri területekhez: padokat a kellemes pihenőterületekhez, hulladékgyűjtőket, virágcserepeket és sok mást. Csak böngéssze át a választékot.Kérdései vannak az elektromos kerti készülékeinkkel vagy a kínálatunk más termékeivel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen. Állunk rendelkezésére.