+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
Hevederek száma
Heveder színe
Felhasználás helye
 

Hevederes lezárások

Szeretne korlátozott ideig gyorsan lezárni valamit vagy a látogatókat adott irányba terelni? Akkor a hevederes lezárásokat Önnek találták ki.
39 termék található
| | |
39 termék található

Hevederes lezárások: fixebb terelés, jobb tájékoztatás

Az ember vizuális – ezt hevederes lezárásokkal nagyszerűen kiaknázhatja. A különböző színkódok és felállítási lehetőségek segítenek abban, hogy a látogatókat a megfelelő irányba terelhesse, vagy távol tarthassa az embereket a veszélyes területektől. Mindezt ráadásul alig néhány szóval vagy figyelmeztető jelzéssel.

Mire alkalmasak a hevederes lezárások a vállalatnál?

Az angolok fedezték fel a sorban állás megfelelő módját, amelyet az amerikaiak tökéletesítettek. Pontosan ezen alapelv mentén használják manapság a hevederes lezárásokat terelőrendszerként rendezvényeken vagy ügyfélterületeken: a diszkrét színekben pompázó, hevedertokkal felszerelt hevederes oszlopok a helytakarékos és egyértelmű sorban állásról (hurokelv szerint) vagy a látogatók bizonyos területektől való távoltartásáról gondoskodnak.

Ha a színkódot feketéről vagy szürkéről piros-fehérre vagy sárga-feketére cseréli, a mágneses vagy ráhelyezhető hevederes lezárások egyértelműen jelzik, hogy mögöttük veszélyes terület rejtőzik – és ide vagy nem szabad belépni, vagy különösen körültekintően kell eljárni.

A jelzőhatás sok esetben elegendő, de kiegészíthető táblákkal a veszély típusának vagy a figyelmeztetés okának alaposabb meghatározása érdekében. Például olyan raktárterületek esetében, ahol különleges árukat tárolnak. A szalagos lezárások gondoskodnak arról, hogy a területen tartózkodó személy tudatosabban átgondolja a tevékenységeit.

Miért és mikor érdemes hevederszalagokat használnom lezárásként?

Más lezárásokkal ellentétben a hevederes lezárások olyan mobilak és könnyedén felállíthatók, hogy rendkívül gyorsan elhelyezhetők például szivárgások vagy kisebb építkezések körül, majd ugyanilyen gyorsan el is távolíthatók.

Mivel az oszlopokat és a hevedertokokat külön össze lehet dugni, helytakarékosan tudják lezárni a területet anélkül, hogy terjedelmes rácsokat vagy lezáróoszlopokat kellene az utakra helyezni.

A feltekercselő rendszereknek és a szalag, a tok és/vagy az oszlopok ellenálló anyagának köszönhetően a rendszerek intenzív használatra alkalmasak, ezzel felülmúlják az egyszer használható szalagokat a lezárás és jelölés területén. Ez különösen kifizetődő ott, ahol a lezárásokat gyakran kell kinyitni és visszazárni.

Diszkrét színeikkel a hevederes lezárások terelőrendszerként a helyiség megjelenését sem zavarják meg, és nincs „ijesztő'' jellegük sem, mint rácsok vagy más lezárási megoldások esetében.

A különböző területek tökéletes megjelöléséhez rendelkezésre álló további egyedi megoldásokat a kínálatunkban talál. Állunk rendelkezésére tanácsainkkal!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás