+36 (23) 513 823 

Létesítsen a dolgozói számára szabadtéren pihentető szünet lehetőségét adó területet, egy hívogató helyet, ahol igazán lazíthatnak a szabadidejükben.

 

KAISER+KRAFT kínál padokat, kerékpár állványokat és hulladékgyűjtőket, mindent, amire szüksége van külső terek kialakításához.

 

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze a jelenlegi ""Top"" kínálatunkat. A teljes termékpaletta áttekintéséhez, kérjük kattintson ide:

 

Komplett kínálat megtekintése

 

Kerékpártárolók, kerékpárrögzítők

A kerékpárosoknak kerékpár állványra van szükségük, hogy a járműveiket biztonságosan tárolhassák . Aki szereti a kerékpárját , az szereti biztonságos helyen tudni. Kültéren csak úgy biztonságos a tárolás, ha kereket egy tartóhoz vagy állványhoz rögzítjük. Kerékpárral utazni környezettudatos, így minden vállalkozásnak, szabadidő eltöltésére szolgáló helynek, iskolának biztosítani kell a megfelelő mennyiségű kerékpáros parkolóhelyet. Minden kerékpáros, aki leteszi az autót, hosszú távon sok CO2 kibocsátást akadályoz meg. Helytől függően kínálja a KAISER+KRAFT a nyitott és zárt kerékpár parkolókat, tető alatti egyoldalas vagy kétoldalas kerékpár állványokat. Különösen ajánljuk a fedett kerékpár tárolókat , hogy a kerékpárok a szél és eső idején is védve legyenek. A KAISER+KRAFT kerékpártárolói erős anyagokból készülnek, amelyeket be lehet betonozni, de mindenképpen rögzíteni célszerű. Ennél nagyobb biztonságot nem adhat kerékpártároló.

 

Komplett kínálat megtekintése

 

Előtetők, védőtetők

Szabadtéren nagy az aktivitás, amikor az időjárás jó, a legjobb, ha süt a nap is. Jöjjön eső, vihar vagy hó, mindenki keres egy száraz helyet gyorsan. Különösen a dohányosok hálásak elő- és védőtetőkért, mert megvédi őket a széltől és az időjárás viszontagságaitól. A parkokban, buszmegállókban és a kerékpár állványok felett is ésszerű védőtetőt alkalmazni. A cégek biztosítják dolgozóik számára, hogy megvédjék a rossz időjárástól járműveiket. A KAISER+KRAFT kínálja a klasszikus dohányzófülkéket, gépkocsi-beállókat az autók számára is. Webáruházunkban megtalálható az alapelemek és a bővítő elemek is, amelyekkel bármikor lehet bővíteni a tetőúket, ha szükséges. A kültéri létesítmények anyaga rendszerint erős acélból és biztonsági üveg, így garantált a hosszú élettartam.

 

Komplett kínálat megtekintése

 

Padok, asztalok

Alakítson ki szabadtéren hívogató padot, vagy hozzon létre egy helyet, ahová kényelmesen visszavonulhatnak a kollégái pihenni. Akár szünet, ebéd, vagy csak egy kis pihenés a nap alatt, pad és asztal mellett a szabadban kényelmes. A KAISER+KRAFT kínál Önöknek klasszikus műanyag vagy fa padokat , és akár teljes bútorcsaládot is kültéri használatra. Az asztalok és padok időjárásállóak, függetlenül attól, hogy fából, műanyagból vagy fémből készültek. A rácsos padok ideálisak közterekre , parkokba és az iskolai udvarokba, mivel a pad könnyen tisztán tartható . A cégek gyakran választják a hangulatos fa padokat. Időjárásálló anyagok és a magas színvonalú kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot . A többi padot és asztalokat a KAISER+KRAFT webáruházban találja:

 

Komplett kínálat megtekintése

 

Szemetesek, hamutartók

Szemetes és hamutartó szinte kötelező minden szabadtéri területen. Szabadtéren tartható étkezési vagy cigaretta szünet is. Szemetes és hamutartó nélkül gyorsan piszkosak és kényelmetlenek lesznek a területek. Különösen a parkolók és autópályák környékén, ahol igazán kerülni kellene a környezetszennyezést. A kombinált hamutartó-szemetes praktikus módja a hulladékok kezelésének. Masszív és időjárásálló anyagok, mint az acél vagy kemény műanyag ellenállnak az időjárásnak és a vandalizmusnak. A kültéri szemetesek és hamutartók is lehetnek formatervezettek. A KAISER+KRAFT online áruházában találhatók termékek rozsdamentes acélból és különböző színekben, amelyekből össze lehet válogatni a cég saját színéhez illő elemeket is:

 

Komplett kínálat megtekintése