+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Vetítőfelület magassága
Vetítőfelület szélessége
Vetítővászon mérete
 

Vetítővásznak

Ennyi figyelem csak alig néhányakat illet meg: a vetítővászon egyetlen irodából sem hiányozhat, hiszen mindenki erre szegezi tekintetét, amikor multimédiás prezentációt tart. Találja meg tehát a megfelelő modellt, amely tökéletes keretet ad prezentációjának. Kínálatunkban a helyhez kötött vetítővásznak mellett mobil kiviteleket is talál.
7 termék található
| | |
Nettó
54.800,- Ft -tól
Nettó
37.700,- Ft -tól
Nettó
57.700,- Ft -tól
Nettó
89.100,- Ft -tól
Nettó
23.400,- Ft -tól
Nettó
33.800,- Ft -tól
Nettó
200.000,- Ft -tól
7 termék található
Vetítővásznak – összpontosított figyelem a prezentációk és az előadások során.
Irodai élet vetítővásznak nélkül? Szinte már elképzelhetetlen. A vetítővásznak vagy a vetítőtáblák időközben már szinte mindenhol megjelentek, legyen szó akár szemináriumokról, megbeszélésekről, videókonferenciákról vagy prezentációkról. Előadás, magyarázat, megtárgyalás, tanácsadás… ha pedig a flipchartok vagy az előadói falak már nem elegendőek, például nagyobb közönség esetén, akkor mindössze egy egyszerű fehér vetítővászonra van szüksége a projektorhoz és társaihoz. Akár modern, tökéletesen előkészített multimédiás prezentációt kíván tartani, akár spontán, kreatív ötletelésről legyen szó fóliákkal, fóliatollakkal és írásvetítővel: vetítővászonnal rendkívül egyszerűen vethetnek közösen egy pillantást bármire.

A megfelelő vetítővásznak projektorához és társaihoz!
Jól tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik – és ez igaz a vetítővásznak területén is, ugyanis webáruházunkban számos alternatíva közül választhat, kezdve az alapmodellektől a profi változatokig. Rendkívül fontos, hogy a megfelelő projektorhoz való vetítővásznat vagy vetítőtáblát válassza, hogy optimális eredményt érhessen el. A fő szempont: szemináriuma vagy megbeszélése minden nézőjének és résztvevőjének lehetőleg optimálisan kell látnia a megjelenített tartalmat. Ez a vetítővászon szempontjából ideális esetben a következőket jelenti: maximális fényvisszaverés, minimális vakítás. Ebben az összefüggésben feltétlenül ügyeljen még a használt anyagon túl a megfelelő méretre és formátumra is, hogy vetítővásznaink közül a felhasználási céljának megfelelő modellt választhassa ki. Fontos továbbá előzetesen mérlegelni a felhasználási hely kérdését: vetítővászna fix helyet kap, vagy rugalmasan, különböző helyeken kívánja használni? Bármelyik legyen is, kínálatunkban fix és mobil változatokat egyaránt megtalál. Utóbbiak jellegzetessége a különösen egyszerű funkcionalitás, ugyanis a vetítővásznak könnyedén szállíthatók, emellett könnyedén fel is állíthatók. Láthatja: a prezentáció és az előadás így tulajdonképpen gyerekjátékká válik – keresse meg webáruházunkban új vetítőtábláját vagy projektorhoz való vetítővásznát!
Termék-összehasonlítás