+36 (23) 513 823 

Fordítsunk figyelmet a raktárakra is

Üdvözöljük a KAISER+KRAFT raktár termékcsoportjában – itt az állványokkal történő alapvető felszereléstől a címkékig mindent megtalál raktárhelyiségei felszereléséhez.
 

KK_hu_Header_LP_Lager.jpg

Nem számít, mekkorák raktárhelyiségei, vagy hogy mit tárol bennük: egy raktár szervezettsége a berendezésen áll, vagy bukik. Itt mindent megtalál, ami egy értelmesen berendezett és rendszerezett raktárhoz szükséges – az apró alkatrészek tárolására szolgáló nyitott tárolódobozoktól, a raklapokon és a rácsos tárolókon át egészen a nagyméretű tárolókig, akár 3000 l feletti térfogattal.
 

A Raktárberendezések kategóriához

Ha raktárakról van szó, az állványok megkerülhetetlenek. A legjobb mozgatási teljesítmény eléréséhez azonban szüksége van a megfelelő nagy teherbírású állványra, nagy fesztávú állványra … netán egy összedugaszolós állványra? Ön pontosan tisztában van vele, hogy vállalatának milyen állványokra van szüksége – nálunk pedig biztosan megtalálja, amit keres.
 

Az "Állványok" kategóriához

A magasban történő munkának megvannak a maga veszélyei – melyeket biztosabb létrákkal és állványokkal kiküszöbölhet, hogy alkalmazottai stabil alapokon állhassanak. Ha mindig van a közelben egy fellépő, vagy egy létra, az azt is megelőzi, hogy az alkalmazottak a veszélyesebb alternatívákat válasszák, mint például egy ingatag ládára történő fellépést.

 

A "Létrák és állványok" kategóriához

Néha az egészen apró dolgok – a jelölések a padlón, vagy a Knuffi figyelmeztető- és védőprofil – azok, amik megakadályozzák a legnagyobb szerencsétlenségeket. A raktárakban pontosan azért hasznosak az olyan óvintézkedések, mint a forgalomlassító küszöb és a ütközés- és élvédők, mert védik az alkalmazottakat, a szállítóeszközöket és a berendezést is.

 

A Lezárás és jelölés kategóriához

További kategóriák a raktárak területén

Itt számos további kategóriát talál, rengeteg termékkel, melyek raktárát teljessé teszik.
 

További információk a raktár témához

Raktárhelyiségét, akár saját maga is megtervezheti és kialakíthatja, esetleg ránk hagyhatja a munkát, amit az elképzeléseinek megfelelően valósítunk meg. Szakértőink átveszik a projekt teljes lebonyolítását – amelynek végső kinézetéről a Projektek és referenciák alatt kaphat képet. Így rendeztünk be például az RWE Innogy számára egy teljes helgolandi raktárat egyedi gyártmányokkal, valamint a Vishay nagyprojektje keretében annak új logisztikai és raktárközpontját is.