+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Anyagtulajdonság
 

Szállítótartályok

Tárolás XXL méretben: mostantól még a nagyobb tárgyakat is elraktározhatja praktikusan és helytakarékosan − nálunk ugyanis bármely igényhez megtalálhatja a megfelelő szállítótartályt. Kínálatunk az egyszerű műanyag szállítótartályoktól a műanyag fedeles ládákon át az univerzális tárolókig terjed.
71 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Szállítótartályok
71 termék található

Szállítótartályok: lelkes használat a teljes vállalatnálHova kerüljenek a gyakran használt ömlesztett anyagok, a tartozékalkatrészek vagy a konyhai hulladékok? A legjobb helyen a szállítótartályainkban vannak. Ezek ugyanis modern, ellenálló anyagokból készülnek, optimálisan használják ki a rendelkezésre álló helyet, és megkönnyíthetik a raktári logisztikát.Miért és mikor jobbak a szállítótartályok?Nagy méretű tárolóinkat javasoljuk azokhoz a dolgokhoz, amiket nagy darabszámban vagy mennyiségben szeretne tárolni és/vagy gyűjteni. Ez egyaránt vonatkozik a szerelési munkahelyekre és a konyhákra.A tárolók csekély önsúllyal rendelkeznek, és sok esetben rakásolhatók. Így nem foglalnak értékes raktárfelületet, emellett méretük és tömegük függvényében szállítóeszközökkel és kocsikkal csekély erőkifejtéssel A-ból B-be mozgathatók.Mely szállítótartályok alkalmasak élelmiszerekhez is?Élelmiszerek tárolásához a legjobb, ha polietilénből vagy nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készült műanyag tárolókat és műanyag tálcákat használ.A szén és a hidrogén speciális kombinációja révén rendkívül sima, kopásálló és kibocsátásmentes felület jön létre, amely megfelel az élelmiszerek tárolására vonatkozó előírásoknak. Emellett az anyag számos savval és lúggal szemben ellenálló. A kínálatunkban megtalálható alkalmas nagy méretű és univerzális tárolók az „élelmiszerekhez is alkalmas'' megjegyzéssel vannak ellátva a termékleírásban.A különböző műanyagok tulajdonságaival kapcsolatban további információkat talál a műanyagtípusokról szóló vásárlási tanácsadónkban.Milyen görgők megfelelőek a nagy szállítótartályokhoz?Szállítótartályaink kiváló szállítási alkalmassága sokoldalúan kihasználható – raklapokra rakásolva, targoncával szállítva az aláfogási lehetőségek vagy a talpak révén, valamint kézzel felszerelhető és cserélhető kereken és görgőkön mozgatva.A legjobb választást a poliamid kerekek és görgők jelentik. Ez a műanyag nagy teherbírású, emellett rendkívül ütésálló is. Továbbá ellenáll az alacsony hőmérsékletnek. Ezáltal a szállítótartályokat gond nélkül használhatja az egész vállalatnál.További üzemi termékek és tárolási lehetőségek esetén is jó helyen jár nálunk. Nézzen körbe kínálatunkban, és egyedi igények esetén forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás