+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása
Karrier a KAISER+KRAFT-nál
 

Nem csak kiváló termékeket kínálunk. Kiváló munkahelyeink is vannak!

Célunk egyértelmű: szeretnénk a jövőben is a vállalati berendezések legjobb szolgáltatója maradni, és szeretnénk ügyfeleinket – a legkisebb vállalkozásoktól kezdve egészen a neves nagyvállalatokig – első osztályú szolgáltatásokkal és kiemelkedő termékekkel lenyűgözni. Ehhez pedig szükségünk van Önre!

 

Izgatottan várja, mit tartogat a jövő? Mi is! Váljon egy nemzetközi család tagjává, és dolgozzon velünk együtt Ön is ügyfeleink lenyűgözésén és az üzleti modellünk továbbfejlesztésén – még olyan változások idején is, mint a digitalizáció elterjedése.

 

Sikertörténetünket az odaadó munkatársainknak köszönhetjük. Ezért munkáltatóként is számos különböző előnyt biztosítunk. Egy nagyvállalati csoporthoz tartozunk, amely szerte Európában jelen lévő, a vállalati berendezések kereskedelmére specializálódó különböző márkákból és társaságokból épül fel. Együtt a világ vezető B2B speciális csomagküldő vállalatához, a TAKKT AG vállalathoz tartozunk, amelynek éves árbevétele több mint 1 milliárd euróra rúg.

 

Szeretne a jövőbe vezető úton támogatni minket? Itt részletesen tájékozódhat rólunk és számos érdekes álláslehetőségünkről:

 

» https://openfortomorrow.com/

 

Jelenleg nincs semmi kiírva, vagy nem talál megfelelőt?
Itt tájékozódhat rólunk mint munkaadóról, visszatérhet később, vagy egyszerűen küldhet is nekünk egy üzenetet.

 

Hazai gyökerek
Egy hálózaton a világgal
A jövőre hangolva

Are you open for tomorrow?
We are: openfortomorrow.com

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás