+36 (23) 513 823 

A-ból B-be – gyorsan, kényelmesen, ergonomikusan

Üdvözöljük a KAISER+KRAFT szállítás termékcsoportjában – itt horizontális és vertikális szállításra szolgáló berendezéseket, valamint a biztonságos szállítási útvonalakhoz és a sérülésmentes kiküldéshez szükséges felszereléseket talál.

KK_hu_Header_LP_Transport.jpg

Miért emelne saját maga – és sebesítené meg magát rossz esetben – amikor számos berendezés és segédeszköz létezik, amelyek akár nagyobb súlyok esetében is leveszik a munkát a vállairól? Az alkalmazás helyétől és az adott feladattól függően sikerrel választhat miniemelőket, emelőasztalokat és további termékeket.

 

Az Emelőgépek kategóriához

Amilyen változatos a vállalkozások által szállított áruk mivolta, annyira specializálódottak a hozzájuk tartozó szállítóeszközök és -kocsik: a hordókhoz hordótartók, az iratokhoz irodai kocsik, a nagyméretű, nehéz terhekhez pedig szállítókocsik tartoznak … a lista szinte végtelen. Bármi legyen is az, amit vállalkozásával gyorsan és biztosan szeretne szállítani, kategóriánkban megtalálja az ahhoz szükséges felszereléseket.

 

Szállítóeszközök és kocsik

A jó csomagolás a sikeres elküldés fele. A csomagolóanyagoknál nem érdemes sem a mennyiségben, sem pedig azok minőségében spórolni. A karton és pántolószalag jó kezdet, ezután pedig jöhetnek a további biztonsági intézkedések, mint az élvédők és a légbuborékos fólia.

 

A Csomagolóanyag kategóriához

Mi a közös a szállítóeszközökben, bútorokban – legalábbis a mozgathatóakban – és az irodaszékekben? Kerekek és görgők. Az eszköz, a szállítási súly és az alkalmazás helyének függvényében kell eldöntenie, hogy a beálló görgők, a légtömlős abroncsok vagy épp a bútorszállító alvázak jelentik-e az ideális megoldást az Ön számára.

 

A Kerekek és görgők kategóriához

További kategóriák a szállítás területén

Az üzemben történő mozgatásnál természetesen nem hiányozhat az intelligens továbbítástechnika, valamint a klasszikus szállítóeszközök és kocsik. A „klasszikus“ szó a szállítókocsik esetében könnyű kormányzást és beépített elektromos modult jelent …

 

További információk a szállítás témához

A kerekek és görgők esetében számos dologra kell odafigyelni és dönteni felőlük: a rögzítési mód, a teherbírás, a felhasznált anyagok csak három a kiválasztási kritériumok közül. Vásárlási tanácsadónk kerekekhez és görgőkhöz lépésről lépésre megmutatja, hogyan választhatja ki a tökéletes terméket.