Mobil alvázak, szállítógörgők

Kicsi. Mozgékony. Egyszerű. Rendkívül praktikus. Teherbíró. Akár egy kis engedelmes házimanóra is illene a leírás. Pedig esetünkben a szállító alvázakról és a szállítógörgőkről van szó. Okos megoldás az üzemen belüli szállításhoz. Segítségükkel még a nehéz és méretes terheket is könnyedén mozgathatja A-ból B-be.

A Mobil alvázak, szállítógörgők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Wagner, eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, CEMO, ZARGES, HelgeNyberg, asecos, magnetoplan, MATADOR, RAU, rothopro, VAR.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 226

Szállítógörgők és szállítási alvázak – klasszikusok új köntösbenKönnyen kezelhető, sokoldalú, helytakarékos. A fenéklemezből és görgőkből álló kombináció a világ legrégebbi szállítóeszközei közé tartozik. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem fejlődött. A fejlődés mértéke jól látható a kaiserkraft szállítógörgőin és szállító alvázain. Segítségükkel még a nagy tömegek szállítása is élvezetes lehet.Fordulékony szállítóeszközök bármilyen igényreNehéz, könnyű, nagy, kicsi – kínálatunkban megtalálhatja a megfelelő szállítóeszközt a műhelybe, a raktárba vagy az irodába. Kezdve a számos különböző méretben rendelhető szállító alvázaktól dobozokhoz, raklapokhoz és ládákhoz. Egyszerűen ráhelyezi a terhet a szállító alvázra, majd tolhatja is. Költözésnél a bútorszállító alvázak vagy az emelő-szállítók hátkímélő munkavégzést biztosítanak. A fogantyús gurítókocsikat magabiztosan irányíthatja szűk folyosókon és éles kanyarokban.Tonnás és terjedelmes tárgyakra is talál nálunk megoldást – például a rendkívül nagy teherbírású rotációs alvázakat. Az emelőgörgők akkor ideálisak, ha a munkatársaknak bútorokat kell áthelyeznie a műhelyben, vagy egy gépre ha épp van máshol szükség. Emellett webáruházunkban görgős alátéteket is talál, amelyekkel a szelektív hulladéktárolókat a nagy tárolóhoz szállíthatja, valamint táblavázak és emelőkészletek is rendelhetők a maximális rugalmasságért.Könnyen mozog és masszívA nyikorgó fakerekek ideje már rég elmúlt. A kaiserkraft kínálatában könnyen mozgó görgőket talál a maximális gördülési kényelemért. A masszív anyagok, mint a műanyag, a nemesacél és az alumínium gondoskodik arról, hogy a teher ne eshessen le a szállítógörgőről. Szűrőink segítségével könnyedén megtalálhatja a tökéletes szállító alvázat vagy szállítógörgőt. Ha pedig bizonytalan, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk Önnek mozgásba lendülni.