+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Alak
Magasság
Mélység
Szélesség
Tulajdonság
 

Pultok

Pultok az üzleti helységekhez és a professzionális fogadótérhez. Mivel Ön is tudja… Az első benyomás számít. Az első pillantás gyakran a fogadópultra vetődik, ez áll a bejárat középpontjában, és ez az első hely, ahol az ügyfelek és az üzleti partnerek megfordulnak – a hotelben, az orvosi rendelőben vagy az ügyvédi irodában, illetve a hivatalokban.
4 termék található
| | |
COOL büfépult
ma x szé x mé 1130 x 1400 x 530 mm
Nettó
255.000,- Ft
COFFE-BAR pult
ma x szé x mé 1130 x 650 x 530 mm
Nettó
255.000,- Ft
STARLIGHT pult
ma x szé x mé 1130 x 1550 x 550 mm
Nettó
310.000,- Ft
JACKY pult
ma x szé x mé 1130 x 800 x 520 mm
Nettó
200.000,- Ft
4 termék található
Pultok
Az ízléses és funkcionális pultok hozzáadnak vizuálisan a vállalati helyiségekhez. Emellett lehetőséget biztosítanak arra, hogy még csekély helyen is több hasznos felületet lehessen teremteni. Elegáns székekkel és asztalokkal kiegészítve a pultok magukra vonják a tekintetet az irodában, hatékony funkcióikkal pedig hozzájárulnak a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz. A pultrendszerek optimális megoldást jelentenek vállalatok vagy orvosi rendelők fogadóterületeinek berendezéséhez. Természetesen a kiváló minőségű pultok vásárokon, gasztronómiai területeken és eladóterekben is jól használhatók.

Kényelmes és stílusos
Kínálatunk ezen részén vállalati helyiségekbe szánt pultokat talál. Segítségükkel bejárati területét kiváló minőségű asztalokkal, székekkel és pultokkal alakíthatja ki, így ízléses első célállomást hozhat létre az ügyfelek és a partnerek számára. Webáruházunkban különböző kivitelekben, különböző anyagokból készült és elegáns kialakítású pultokat talál, amelyek feltűnés nélkül illeszkednek a már meglévő berendezési tárgyaihoz. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően bármely helyiségbe könnyedén integrálhatók. Legyen szó akár irodáról, hivatalról vagy orvosi rendelőről – a hatékony bővítés most gyerekjáték: a KAISER+KRAFT stílusos pultokból, székekből és asztalokból álló ízléses kínálatával.
Termék-összehasonlítás