Márka
Magasság [mm]
450
450
2156
2156
-
Szélesség [mm]
500
500
1200
1200
-

Redőnyös szekrények

Jól néz ki, rugalmas és helytakarékos: az Ön új redőnyös szekrénye. Milyen redőnyös szekrényt szeretne? Keresztredőnyös szekrényt vagy ruhatári redőnyös szekrényt az irodába? Esetleg redőnyösszekrény-rendszert vagy nagy teherbírású redőnyös szekrényt a műhelybe? Tekintse meg kínálatunkat – és döntsön!

A Redőnyös szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CP, mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA, Paperflow.

Legkeresettebb
Modell száma: 87
Nézet:

Helyteremtők: a redőnyös szekrények



Ezért ilyen közkedveltek: ahol nincs hely a kinyíló ajtók sugarának, a redőnyös szekrények keskeny tárolóhelyet és rendet biztosítanak az irodában vagy a műhelyben. Akár vízszintesek, akár függőlegesek, az egy mozdulattal kinyitható és hasonlóan egyszerűen visszacsukható redőnylamellák intelligens elve nemcsak a szűkös helyen végzett munkát könnyíti meg. A válaszhatóan forgóhengeres zárral zárható redőnyös szekrények a bennük tárolt dokumentumok és az iratrendezőben vagy függő irattartóban lévő dokumentumok adatvédelméhez és -biztonságához is hozzájárulnak. Egyébként a függő irattartók kedvelői a redőnyös szekrényeinket teleszkópos kihúzható kerettel kapják. A változatosság is jellemzője ezeknek a szekrényeknek, ha már a tartozékoknál járunk: a polcok vagy a megfelelő irattartótámaszok alig néhány kattintásra vannak.



A redőnyös szekrények növelik a hatékonyságot az irodában. És a műhelyben. És a rendelőben.



A KAISER+KRAFT redőnyös szekrényei praktikusak, intelligensek és sokoldalúak. Ráadásul még jól is néznek ki. Rendelhetők például juhar-dekor, bükk, világosszürke, alumínium vagy fehér színben – a lehetőségek között biztosan megtalálja az Ön irodabútoraihoz illő modellt.



Szeretne egy válaszfalat vagy egy térelválasztót az irodába? Egy dekor hátfallal rendelkező redőnyös szekrény még tárolóhelyet is ad mellé. A munkaerő fluktuációja vagy a szervezeti változások miatt a berendezésnek rugalmasnak kell lennie? A görgős modellek biztosítják a szükséges mobilitást.



Ha pedig a műhelybe egy zárható, nagy tömegű raktári árukhoz való tárolóbútor szükséges: egy zárható, acéllemez vázból álló és 160 kg polconkénti teherbírással rendelkező nagy teherbírású redőnyös szerkény elegendő tárolóhelyet és biztonságot kínál.



Még az öltözőben álló öltözőszekrény és a rendelőben álló klasszikus gardróbszekrény esetén is helytakarékos alternatívát kínál a redőnyösszekrény-kivitel. Arra az esetre, ha sorozatokra vagy elemes koncepciókra építene inkább, mindenféle tárolóbútorokat tömörítő hatalmas kínálatunk rendszerszekrényeket is tartalmaz a legkülönfélébb igényekre.



Hiányzik még valami ebből az átfogó kínálatból? Milyen kívánságát teljesíthetjük? Forduljon hozzánk bizalommal, biztosan tudunk Önnek vonzó ajánlattal szolgálni.