+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

TERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS

 

CAD TERVEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

 

A szekrény a falra vagy az ablak mellé kerüljön? Az állvány vajon nem túl magas a raktárba? És hogy is voltak azok a törvényi előírások? Betartottuk mindet? Nem kell minden kérdésre tudnia a választ, elég, ha tudja, kihez forduljon, ha a munkaterületek berendezésekor problémába ütközik: vegye igénybe a KAISER+KRAFT ingyenes CAD tervezési szolgáltatását:

 

Telefon: +36 (23) 513 823
Fax: (23) 420-031
E-mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

 

Új irodahelyiségeit, közösségi tereit és archiválóhelyiségeit mostantól tervezze meg szakértőinkkel. Méghozzá szakszerűen, átlátható költségekkel és 3D-ben. Tapasztalt szakértőink az Ön elképzeléseinek megfelelően átvállalják céges helyiségeinek megtervezését és vizualizálását, és természetesen figyelembe veszik a tevékenység-specifikus tényezőket is, úgy mint a munkafolyamatokat, az ergonómiát és a helyigényt. Ahhoz pedig, hogy Ön könnyebben eldönthesse, vajon az „A“ vagy a „B“ ötlet a megfelelőbb-e az igényeinek, tervezeteket kap tőlünk 3D-ben. Így már előzetesen felismerhetők és elkerülhetők az esetleges szűk keresztmetszetek. Az elkészült irodatervet előre átadjuk, hogy Ön megvizsgálhassa, és csak az Ön jóváhagyása után kezdünk neki bárminek is. Igény esetén összeállítunk Önnek egy részletes ajánlatot, majd megkezdjük új munkahelyének kiszállítását és összeszerelését.


 

XXL MÉRETŰ TÉRMEGOLDÁSOK + PROJEKTSZOLGÁLTATÁS

 

Csarnokirodák, közösségi helyiségek, gépvédő rácsok? Nálunk mindet megtalálja! Sőt még acélemelvényeket, darus szerkezeteket, válaszfalrendszereket vagy sorompóberendezéseket is. Még akár konténerbe épített komplett zuhanyzókat is kialakítunk Önnek.

 

Hatékony és biztonságos térkoncepciókat valósítunk meg az Ön számára bármilyen méretben és magasságban, akár új, akár meglévő épületekben – felújítási munkák, átalakítások vagy bővítések közben is. Mi pontosan úgy alakítjuk ki a helyiséget, hogy az megfeleljen a rendelkezésre álló tér kihasználásával kapcsolatos elképzeléseinek. A következő megoldásokkal keressen bátran minket:

  • egy- vagy kétemeletes
  • mozgatható vagy statikus
  • praktikus vagy tetszetős
  • berendezéssel vagy anélkül: mosdóberendezések, raktárhelyiségek, közösségi helyiségek, irodák
      

Térmegoldásaink emellett mindig egyediek, kiváló minőségű rendszerkomponensekből épülnek fel, szerkezetüket tekintve pedig ésszerűek. Mi mindenkor megfelelünk az Ön kiváló minőségű, fenntartható és gazdaságos konstrukcióval kapcsolatos elvárásainak. És mivel a helyiségek mindig egy adott épület részét képezik, a KAISER+KRAFT térrendszereinek kialakítása mindig a tervezőkkel és a megbízókkal közös folyamatban, azaz Önnel együtt történik. Ráadásul közvetlenül Önnél, a helyszínen.    

 

Az XXL méretű projekteknél természeten a projekt teljes megvalósítását magunkra vállaljuk – a tervezéstől és szervezéstől kezdve az áruk kiszállításáig, a felépítésig és a végső elfogadásig. Képzett projektszakértőink tanácsokkal és tettekkel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése merülne fel.

 

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODÁK A VEVŐI IGÉNYEKÉRT

 

A legjobb helyszíni, CAD tervezési és projektszolgáltatást magában foglaló projekttanácsadást nálunk találja. Tájékozódjon a részletekről most! Regionális kapcsolattartója szívesen ad tanácsot Önnek.

 

Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi értékesítési irodával!

 

| Vissza az áttekintőoldalhoz

Termék-összehasonlítás