Simítózáras tasakok

Legyen szó különböző anyagok komissiózásáról, termékminták bemutatásáról vagy termékei elküldéséről: újrafelhasználható simítózáras tasakok egyedi igényekre szabva!

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Szélesség [mm]
40
40
350
350
-

Simítózáras tasakok: sokoldalú, stabil – egyszerűen jó ötlet a csomagoláshozA simítózáras tasakok ideálisak ahhoz, hogy rendben, szennyeződésmentesen és rendszerezetten szállíthasson bármit, amit tisztán és biztonságban kíván útjára bocsátani, akár kartondobozban, akár a saját poggyászában. A szegélynek köszönhetően a poliészter tasakok könnyen lezárhatók. Így biztonságosan és gyorsan csomagolhat a tasakokba aprócikkeket és pótalkatrészeket, textíliákat és élelmiszereket tárolás, komissiózás vagy raktározás céljából. Az akár 100 µm vastagságú tasakokat hegyes és nehéz termékekhez is használhatja. A tasakok teli aljú, átlátszó, átlátszatlan vagy antisztatikus kivitelben kaphatók.Milyen cipzáras tasakok léteznek, és mire használják őket?A visszazárható tasakok a mindennapi és az üzleti élet minden területén megtalálhatók. Kiválóan alkalmasak aprócikkek komissiózására és szortírozására, vagy kozmetikumok és egyéb folyadékok becsomagolására repülőutakhoz. Ehhez csak választania kell a kínálatunkban található sokféle simítózáras tasak közül: • Klasszikus, címkézési mezővel és anélkül, különböző formátumokban, vastagságokban és anyagokból

 • Fenntartható, amely újrahasznosított műanyagból vagy BIO-LDPE-ből készül, és környezetbarát alternatívája a klasszikusoknak

 • VCI simítózáras tasak a por-, a nedvesség- és legfőképpen a rozsdamentes tároláshoz

 • A felfüggesztéshez és az árucikkek bemutatásához Euro-perforációval ellátott cipzáras tasak

 • Fóliatasak extra megbízható, többszörös cipzárral

 • Légtelenítőnyílással a nagyobb csomagok vagy termékek helytakarékos csomagolásához

 • Feketített a fényvédelem és a diszkréció érdekében

 • Élelmiszerekhez alkalmas, teli aljjal, az aromás vagy őrölt termékek könnyű betöltéséhez

 • ESD simítózáras tasak elektronikus alkatrészek küldéséhez és tárolásához

 • Simítózáras tasak különösen kényelmes és biztos záródással – kézipoggyászhoz ideális


Milyen simítózáras tasakot vásároljunk?Egyféle tasakot rendeljünk mindenhez, vagy különböző méretűeket és vastagságúakat? Ez elsősorban az iparág és az Ön termékkínálatának függvénye. • Ha Ön főként csavarokat, anyákat és kisebb tartozékokat küld vagy árul kartondobozokban és csomagokban, akkor az univerzális méretű, kisméretű cipzáras tasakok tökéletesen megfelelőek. Ügyeljen arra, hogy hegyes csavarok és hasonlók ne tudják átszúrni a fóliát.

 • Az élelmiszeriparban például gyakran többféle méretű és formájú tasakra van szükség. Az aromás termékeket úgy kell a tasakba tölteni, hogy a lehető legkevesebb levegő maradjon benne, és a molekulák lassabban távozzanak. A termék térfogatától és a töltési mennyiségtől függően érdemes többfajta méretű, élelmiszerekhez alkalmas tasakokkal kalkulálni. Kizárólag olyan tasakokat használjon, amelyeken megtalálható az „élelmiszerekhez alkalmas'' jelölés.

 • A nedvesség elleni védelem vagy antisztatikus tulajdonságok tekintetében különös gondosságot igénylő áruk esetében kizárólag az ezeknek megfelelő egyedi formák jöhetnek szóba, és a csomagolás előtt ellenőrizni kell, hogy a fólia optimális állapotban van-e. A VCI cipzáras tasakok például csak így tudják betölteni rozsda elleni védőfunkciójukat.


Ha a csomagolás napi szinten szerepet játszik az Ön vállalkozásánál, akkor Csomagolási tippek és trendek című cikkünk pont Önnek szól. Ha bármilyen kérdése van a választékkal vagy a kínálattal kapcsolatban, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot.