+36 (23) 513 823 

Az Ön üzeme, a mi hozzájárulásunk

Üdvözöljük a KAISER+KRAFT üzem termékcsoportjában – itt széles választékot talál üzemének teljeskörű felszereléséhez. Üzemen kívüli és belüli termékek, műhelyhez, iparhoz, közösségi helyiségekhez, és számos más helyhez.

HU_Betrieb_assortment_teaser.jpg

A munkahelyi biztonság egyik legfontosabb feltétele a védett, vagy veszélyes helyek lezárása, vagy megjelölése. Készletünk ebben a kategóriában átmeneti és hosszútávon alkalmazható eszközöket is kínál, a jelölőszínektől a forgalomlassító küszöbökön át az élvédőkig

 

A "Lezárások és jelölések" kategóriához

Mi szükséges egy teljesen felszerelt számítógépes munkahelyhez? PC, monitor, billentyűzet, nyomtató, dokumentumok … mindez lehetőleg egy szellőztetett és esetleg mobil helyen. Pontosan ezt kínálják számítógépes bútoraink – a számítógépes szekrények és munkaállomások között bármikor bármit megtalál, ami a számítógépen végzett munkához szükséges lehet.

 

A Számítógépes bútorok kategóriához

Ahol rend uralkodik, ott általában szekrényeket is találni: Akár iratok, szerszámok, munkaruházat, vagy épp veszélyes anyagok tárolásáráról van szó – különböző méretű, anyagú és biztonsági szintű szekrények mindazon dolgok rendezett és helytakarékos tárolására amelyek a napi munkához épp, vagy épp hogy nem szükségesek.

 

A Szekrények kategóriához

A megfelelő felszerelés lehetővé teszi a problémamentes munkát és a műhely biztonságos, áttekinthető működését. Hogy milyen a „megfelelő“ felszerelés? Ez vállalatról vállalatra különbözik. Ezért ebben a kategórában a munkahelyi világításoktól a szerszámkészletekig egyszerűen mindent megtalálhat, ami csak egy professzionális műhely számára hasznos lehet.

 

Műhelyek, Ipar

További kategóriák az üzemek területén

Itt számos további kategóriát talál, rengeteg praktikus termékkel.

További információk az üzemek témához

A lámpáknak világítaniuk kell. Az adott munkahelytől függően azonban előfordulhat, hogy egy irodai lámpa, egy géplámpa, vagy épp egy nagyítós lámpa teljesíti legjobban ezt a feladatot. Világítási megoldásainkról bővebben itt tájékozódhat.

 

További információkat és tanácsokat az Üzemi vásárlási tanácsadónkban találhat.