+36 (23) 513 823 

Frissítse fel a vállalkozását – a KAISER+KRAFT kiváló minőségű ventilátoraival! 

Az iroda-, üzemi és raktárfelszerelések területét átfogó széles termékskálájával Európa-szerte vezető B2B csomagküldő vállalataként nem csak kivételesen széles terméksálát és átfogó termékismeretet kínálunk az ügyfeleinknek, hanem kiváló szolgáltatáscsomagot is:

 

Ingyenes szállítás

30 napos visszatérítési kötelezettség

Gyors szállítás

3 év minimum garancia

Álló ventilátorok

Az álló ventilátorok azon klasszikus modellekhez tartoznak, amelyeket szívesen használnak nyáron. Megtalálhatók irodákban, üzletekben, fitnessz klubokban és egyéb szolgáltatásokat nyújtó vállalatokban. 

 

A nagy levegőmennyiséggel és erős fúvással az álló ventilátorok nagyobb helyiségekbe is alkalmasak. Egyes modellek alacsonyabb fokozaton a szél természetes szimulációjáról gondoskodnak. Igény esetén forognak, többnyire akár 90°-os szögben, állítható magasságúak és gyakran dőlésszögük is állítható függőlegesen. Így az álló ventilátor az álló helyzetéből a levegőt optimálisan tudja elosztani a helyiségben, és a legjobban lehet az egyéni igényekhez igazítani. 

 

A KAISER+KRAFT-nál különböző kivitelű álló ventilátorokat talál. Ebben az áttekintésben a modelljeink választékát állítottuk össze Önnek. A teljes kínálatunkat itt találja:

 

Összes termék megtekintése

 

Asztali és mennyezeti ventilátorok

Az asztali és mennyezeti ventilátorok friss szellőről gondoskodnak a munkahelyen, és megkönnyítik a munkavégzést a melegben.

 

A KAISER+KRAFT asztali modelljei a munkatársak egyéni igényeihez igazíthatók, és tartós használat esetén is meggyőzők a túlmelegedés elleni védelem és a karbantartást nem igénylő motorok révén. 

 

A mennyezeti ventilátorok mindig optimális belső klímáról gondoskodnak. Nyáron erős légforgatással hűtik le a helyiségeket kellemes hőmérsékletűre, míg télen a plafon alatt felgyülemlett meleg levegőt visszavezetik a padlóra. Igény szerint ehhez csak a ventilátor forgásirányát kell megváltoztatni. 

 

Ezen az oldalon kiválasztottunk Önnek néhányat a modelljeinkből. A teljes kínálatunkat itt találja:

 

Összes termék megtekintése

 

Padlóventilátorok

A padlóventilátorokat fitnessz termekben, szoláriumokban, irodákban és az iparban is használni lehet. A nagy teljesítményű dobventilátor padlóra állítható modellként például nagyon alkalmas gépek hűtéséhez, míg a krómozott védőkosárral és fémvázzal ellátott ventilátor alkalmasabb irodákba és üzemekbe.

 

A padlóventilátoroknál a légáramlást úgy lehet beállítani, hogy a lapok se röpködjenek a helyiségben, és a légáramok se fújjanak közvetlenül az ember arcába.

 

A padlóventilátort stabil padlóállványon kiegészítőleg fel lehet szerelni görgőkkel, hogy jól szállítható legyen. A kisebb modellek könnyen kezelhető fogantyúval rendelkeznek. Ebben az áttekintésben néhány padlóventilátorunkat állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt fedezheti fel:

 

Összes termék megtekintése

 

Ipari ventilátorok

Az ipari ventilátorok különösen nagy teljesítményű ventilátorok, amelyek például raktárban vagy gyártásban való használatra alkalmasak. A nagy ipari csarnokokat ezekkel a modellekkel optimálisan lehet szellőztetni.

 

Van belőle padlóra állítható modell, álló modell vagy fixen rögzített fali modell is. A mobil változatok például gépek hűtéséhez vagy falak szárításához alkalmasak, míg a falra rögzített ipari ventilátort szívesen alkalmazzák nagy helyiségek szellőztetésére. 

 

A KAISER+KRAFT-nál ipari ventilátorok széles skáláját találja, amelyek az alkalmazhatóságuk szerint sokoldalú funkciókat kínálnak. A nagy teljesítményű dobventilátortól a radiál-ventilátorig megtalál mindent a veszélyes anyagokat használó munkahelyek szellőztetéséhez, amire az üzemben szükség van. Ebben az áttekintésben a termékeink választékát állítottuk össze Önnek. A teljes termékkínálatunkat itt találja:

 

Összes termék megtekintése