Equipped for manufacturing

Tökéletesen passzol. Egyedi termékek a KAISER+KRAFT saját gyártásából.

Képzelje el.

Mi megvalósítjuk.

Legyen akár egyedi méretre szabott vagy tömegtermék, a KAISER+KRAFT saját gyártásában olyan termékek készülnek, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek – színben, formában és az abszolút kiváló Made in Germany minőségben.

Hogyan valósítjuk ezt meg? Képzett szakemberekkel, akik nagyon odafigyelnek az Ön igényeire. És még annál is pontosabban dolgoznak, amikor ezek a kívánságok a gyártás során valósággá válnak. Bármire is legyen szüksége, mi megcsináljuk.

EUROKRAFTpro logó
Hegesztő és porszóró készülékek bevetésen
1954-es naptári oldal
Fejlesztési és gyártási kompetencia 1954 óta
Németország térképe
Made in Germany prémium minőség
Levelek szimbólum
Fenntartható termékek és folyamatok

Az első lépéstől a késztermékig.

 • Tanácsadás és fejlesztés
  A teljesítményünk szilárd alkotóeleme, hogy odafigyelünk Önre. Csak így jöhetnek létre olyan termékek, amelyek magukért beszélnek.
 • Egyedi kialakítás
  Szinte határtalanok a lehetőségei, hogy a termékeket egyedivé alakítsa: alak, szín, méretek, extrák. Mennyi egyediséget vihetünk bele?
 • Színválasztás
  Az egyedi azt is jelenti, hogy színben illeszkedik. A házon belüli porszóró készülékünkkel szinte minden színigényt teljesíteni tudunk.
 • Minőségbiztosítás
  Annak érdekében, hogy kiváló maradjon a minőség, a gyártás után is alaposan odafigyelünk. Megmutatjuk, hogy pontosan hogyan.
 • EUROKRAFT
  A saját gyártásban a KAISER+KRAFT saját márkája, az EUROKRAFT részére készülnek termékek. Most két kiváló terméket mutatunk be.
 • Fenntarthatóság
  A fenntarthatóságot különösen a szívünkön viseljük. Tudjon meg többet a filozófiánkról és arról, hogy eddig mit hoztunk létre.
 • Tanúsítványok
  A termékeinket és folyamatainkat rendszeresen ellenőriztetjük és tanúsíttatjuk. Minden tanúsítványt megtalál a felsorolásban.

Kézzelfoghatóvá tesszük az ötleteket.

Az igénytől a 3D modellig.

Világos elképzelése van és csak olyasvalakire van szüksége, aki ezt megvalósítja? Vagy kezdeti ötletei vannak és olyan partnert keres, aki ebből részletes tervet készít? Akárhogy is legyen, a konstruktőreink az igényeit a legmodernebb szoftverek segítségével pontosan leképezik.

Két férfi együtt tervez.

A minőség a figyelemnél kezdődik.

Megtervezett termék a képernyőn.

Hogyan lehet egy terméket tovább optimalizálni? Mennyire ráfordítás-igényes egy módosítás? Mennyi ideig tart a kívánt modellek legyártása? Ahhoz, hogy aztán a végén olyan terméket kapjon, amellyel 100 %-ban elégedett, a tervezési és gyártási folyamat minden szakaszára odafigyelünk. És hogy ne vesszen el egyetlen információmorzsa sem, egy személyes kapcsolattartó áll a rendelkezésére. Egyébként a kész termékekre nem kell majd sokat várnia, a kis tételszámnak és rövid szállítási időnek köszönhetően.

Olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.

Az igényeihez tökéletesen illeszkedő termékek.

Képzeljen el bármit. Mi úgy készítjük el, festjük le és módosítjuk a termékeket, hogy azok 100 %-ban megfeleljenek az igényeinek. Teljesen mindegy, hogy egyedi termékről van-e szó, vagy olyanról, amely sorozatgyártásba megy. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

864

Kombinációs lehetőségek az EUROKRAFTpro Premium molnárkocsi GO esetében.

Moduláris zsákszállító molnárkocsi GO az EUROKRAFTpro-tól

Nálunk a különleges az alap.

RAL színskála

Egyedi színek

Szeretné, hogy az új EUROKRAFTpro termékei nemcsak a minőségükkel emelkednének ki, hanem színben is feltűnés nélkül illeszkednének cégéhez? Nem probléma. Szinte minden RAL szín elérhető. Melyiket választja?

Választható hossz a szerelőkocsihoz

Egyedi méretek

Egy meglévő terméket szeretne a saját igényeihez igazítani? Nagyobbat, kisebbet szeretne, esetleg néhány extrát is hozzá? A kívánságainak szinte semmi nem szabhat határt.

Egyedi gyártás 3D modellben

Egyedi modellek

Ha nem talál megfelelő terméket a kínálatunkban, akkor egyszerűen kifejlesztjük Önnek. A termékeket az alapoktól fogva újonnan tervezzük és gyártjuk. Ennél csak az ujjlenyomatok egyedibbek.

Színt vallunk.

Hogy a termékek tökéletesen illeszkedjenek az cégéhez.

Szeretné, hogy az új termékei egységes megjelenésűek legyenek? Mindegy, hogy milyen színről van szó: a házon belüli porszórónkban minden termékkívánság mellé teljesítjük a színválasztást is. Ennek során minden létező RAL színből kiválaszthatja az Ön igényeihez legjobban illeszkedőt. Tarka a vállalata? Ez sem probléma: a színváltást 10 percen belül be lehet állítani. Ennél rugalmasabb már nem is lehetne.

A termékek kék porszórt bevonatot kapnak

A kedvenc színünk: a zöld.

Termékrészek sárga porszórással

A festésnél is nagy szerepet játszik számunkra a fenntarthatóság. Az eljárásainkat éppúgy ellenőrizzük és optimalizáljuk, mint az általunk használt erőforrásokat. Nemet mondunk például a nedves festésre, és ehelyett a porszórásra alapozunk. Ennek egyik előnye, hogy a por oldószermentes, és ezáltal környezetkímélőbb, mint a nedves festék. Ráadásul a szín beégetése alacsony hőmérsékleten történik – ezáltal értékes energiát takarítunk meg.

190 °C

Ilyen alacsony hőmérsékleten történik a szín beégetése. Ez energiát takarít meg a hagyományos beégető eljárásokkal szemben.

A jó nem elég jó.

Gondoskodunk a kiváló minőségről

Ami jó, az mindig lehet jobb. Ahhoz, hogy ezt elérjük, folyamatos fejlesztéseket (CPI) alkalmazunk – ez fontos építőköve a fenntarthatóan jobb termékek és az optimalizált gyártási folyamatok felé vezető utunknak.

Annak érdekében, hogy a mi EUROKRAFTpro sorozatunk új fejlesztései lépést tudjanak tartani a sorozatgyártás követelményeivel, először szigorú ellenőrzéseken kell bizonyítaniuk. Az eredményeket az elsőminta-ellenőrzési jelentésekben rögzítjük, amely a további optimalizálások alapja.

Semmit nem bízunk a véletlenre.

Az általunk gyártott napi akár 1000 terméknél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. De miután a termék elhagyja a gyártósort, akkor is nagyon odafigyelünk: kiváló a megmunkálás, megfelelő a szín, pontosak a méretek? Itt semmit nem bízunk a véletlenre, hanem világos minőségbiztosítási irányelvekre alapozunk, amelyet a TÜV SÜD (ISO 9001) tanúsít.

Takktor saját gyártású termék
EUROKRAFTpro NEO e-modul

A sokoldalú tehetség.

Fedezze fel az innovatív EUROKRAFTpro NEO e-modult. Elektromos meghajtás, amely megkönnyíti a rakományok mozgatását. Például az EUROKRAFTpro elektromos platós kocsikon.

Csak hagyjuk, hogy húzzon.

A TAKKTOR, az EUROKRAFTpro prémium elektromos vontatója.

Egy termék, amely tökéletesen egyesíti az ergonómiát és a munkabiztonságot. A TAKKTOR segít Önnek, hogy nehéz terheket vigyen biztonságosan A-ból B-be. Ez azt jelenti, hogy kevésbé fárad, miközben nagyobb biztonságban lehet a hétköznapokon. Ráadásul még díjat is nyert, hiszen a TAKKTOR T 2000-et a második hellyel tüntették ki a Best of Industry Award 2019-en, munkavédelmi kategóriában. Tehát ha valami újat szeretne a raktárában, akkor a TAKKTOR-ral biztosra mehet.

Nagyon komolyan vesszük.

A tanúsítványaink áttekintése.

Három tanúsítvány egymás mellett

Kiemelten fenntartható.

A haani telephelyünkön előmozdítjuk a fenntarthatóságot. A hegesztőcsarnokunk intelligens világítási rendszerre való átszerelése révén évente akár 81 % áramot takarítunk meg. Ezt nem csak mi tartjuk kiemelkedőnek.

Klímasemleges termékek.

A termékeink nagy részének gyártásakor keletkező CO2-t a regisztrált klímavédelmi projektekben legalább azonos mértékben való, tanúsított csökkentési beruházások kompenzálják.

Minőségkezelési rendszer.

A szállítási és raktárfelszerelések fejlesztése, gyártása és terjesztése területén teljesítjük az ISO 9001:2015 minőségkezelési szabvány követelményeit.

EUROKRAFT. Ezek a termékek bírják.

Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok ellátásáért. A szakértelem, a minőséghez való érzék, az irodai és üzemi felszerelés iránti szenvedély - mindez megtalálható a mi saját EUROKRAFT márkánkban. Ennek eredménye az időtálló termékek kínálata. A munka hétköznapi világának ugyanúgy megfelelnek, mint az Ön igényeinek.
A legjobb hír, hogy az EUROKRAFT termékek között választhat a márkás minőségű, kedvező árú modellek és a bizonyos pluszt nyújtó prémium modellek között. Ami viszont minden terméknél megvan: a garancia, amely három, illetve legalább tíz évvel meghaladja a minimális törvényi követelményeket.

Eurokraft pro logó

activeGREEN: a fenntarthatóbb termékekre vonatkozó jelölésünk.

Ezért a fenntartható termékek választékát folyamatosan bővítjük, és azokat az activeGREEN címkénkkel jelöljük meg. A legújabb technológiák, eljárások és kompenzációs projektek segítségével gondoskodunk arról, hogy a CO2-lábnyomunk a lehető legkisebb maradjon. És talán nemsokára el is tűnjön.

Saját gyártás a {cms.var.company_name}-nál 701
Saját gyártás a {cms.var.company_name}-nál mg$

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha kérdése van, ingyenesen állunk rendelkezésére.