Lehúzók

Webáruházunkban talál vízlehúzókat és tisztítóeszközöket ablakokhoz, padlókhoz és minden egyéb felülethez, amely az üzleti és ipari mindennapokban előfordul. A vízlehúzókkal szintén sok huzavona elkerülhető: csak egy mozdulat, és az ablak máris tisztán csillog!

A Lehúzók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vikan.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szín
Relevancia szerint
Modell száma: 10

Vízlehúzó: tisztaság egy mozdulattalVíz volt-nincs: a padlókhoz, ablakokhoz és egyéb sima felületekhez való lehúzókkal a nagyüzemi takarítás is gyerekjáték. Természetesen professzionális vízlehúzóink egy kicsit többet tudnak, mint a szokásos, háztartási célú termékek. Hogy ezeket miről lehet felismerni? A tiszta végeredményről, melyhez csak egy mozdulat kell.Vízlehúzó és víztoló: mi a különbség?A húzás és a tolás közötti különbség alapvető – és ez a takarítóeszközökre is igaz:  • A szilikon éllel ellátott vízlehúzók nem csak az ablaktisztításnál fontos segédeszközök. A csempéket is ugyanúgy ragyogóvá varázsolják, mint bármelyik más sima felületet. A vízlehúzók bármilyen irányba mozgathatók, és eközben összegyűjtik a folyadékot. Ez az elv a padlón is működik, és egy mozdulattal tiszta és száraz végeredményt biztosít.

  • Ha nagyobb padlófelületről van szó, akkor a padlóhoz való, nyeles víztoló a hatékonyabb választás. Ez a seprűhöz hasonlóan tolja maga előtt a folyadékot, majd hatékonyan és maradékmentesen, egyetlen mozdulattal juttatja el a lefolyóba vagy a gyűjtőhelyre. A nagy ipari csarnokok így gyorsabban feltakaríthatók, mint a húzás módszerét alkalmazva.


Mire kell odafigyelni a vízlehúzóknál?Egy megfelelő vödör elengedhetetlen ahhoz, hogy a vízlehúzókat munka közben megtisztíthassuk, és a tisztítószereket a kezünk ügyében tarthassuk. A lehúzónak teljes egészében el kell férnie benne – ezért az ablakmosáshoz készült változatok általában alacsonyabbak és szögletesek.A szilikon élet rendszeresen ellenőrizni és cserélni kell. A töredezett vagy sérült szilikonhoz már nem tapad egyenletesen a víz, és a lehúzó hatékonysága csökken. A cserélhető betéttel rendelkező termékek hatékony választást jelentenek.A keresztszennyeződések elkerülése érdekében használjon színkódolt vízlehúzókat a különböző felhasználási területekhez: az egészségügyi helyiségek és WC-k csempézett falaihoz való lehúzófej piros, a mosdókhoz a sárga a szokásos választás. A konyhában általában zöldet használunk, az irodai területeken lévő ablakokat pedig kék lehúzókkal tisztítjuk.Fontos: ha kiválasztja a színkódokat, akkor egy adott területhez tartozó összes takarítóeszköznek ugyanolyan színűnek kell lennie, és a különböző színű eszközöket egymástól elkülönítve kell tárolni, tisztítani és karbantartani.Szívesen segítünk Önnek az összes szükséges eszközt tartalmazó, hatékony takarítókocsi összeállításában. Ezenkívül az irodai higiéniával vagy a munkahelyi renddel és tisztasággal kapcsolatban is szívesen adunk tippeket. Személyesen is állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk kérdéseire – forduljon hozzánk bizalommal!