Lamináló készülékek

A lamináló készülékek segítségével hatékonyan óvhatja meg fontos dokumentumait a szennyeződésektől, a nedvességtől, az elhasználódástól és a sérülésektől. Legyen szó akár tanúsítványokról, igazolásokról, árlistákról vagy prezentációs dokumentumokról – lamináló készülékeink a meleglaminált fólia révén erős, tartós és hamisíthatatlan dokumentumokat alkotnak.

A Lamináló készülékek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: GBC, Leitz.

Az Ön szűrőjének beállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 11

Laminálókészülékek – a fontos dokumentumok védelméértA dokumentumok külső behatások elleni védelme érdekében érdemes őket laminálókészülékkel laminálni. Így optimálisan védettek lehetnek, és sok éven át megőrzik a jó benyomást. A kaiserkraft különböző méretekben kínál laminálógépeket alkalmi és gyakori lamináláshoz és minden igényhez. Az alábbiakban megtudhatja, miben rejlik a különbség.Mikor érdemes laminálókészüléket használni?Az írott anyagok laminálása számos előnnyel jár:  • A dokumentumok igényesen néznek ki.

  • Ellenállóak a szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben.

  • A laminált dokumentumok nem hamisíthatók meg.


Így látható, hogy a laminálókészülékek használata különösen olyan dokumentumok esetén hasznos, amelyek sok különböző kézbe kerülnek, és/vagy reprezentatív hatást kell kelteniük. Ide tartoznak például az oklevelek, a fényképek, a tanúsítványok, a prezentációs anyagok vagy akár az étlapok is.Melyik a megfelelő készülék az Ön számára, ha sokat laminál?Ön vagy a munkatársai rendszeresen vagy sokat laminálnak? Akkor a sebesség fontos szerepet játszik. Elvégre biztosan van jobb dolga is, mint a fél munkanapját a laminálókészülék mellett tölteni.A sokat laminálók számára döntő jelentőségű az áthaladási sebesség Ez azt mutatja meg, percenként legfeljebb hány millimétert tud a készülék laminálni. Az egyszerűbb modelleknél ez az érték 300 mm/perc, prémium készülékeknél az ötszöröse. Ez egy olyan különbség, amely hamar feltűnik. Az érzékelők, amelyek automatikusan beállítják a megfelelő hőmérsékletet és sebességet, kiegészítőleg időt takarítanak meg. Aki gyakran laminál a nap során, jól jár ezenkívül a rövid felmelegedési idővel. A beépített kikapcsolási automatika a kaiserkraft laminálókészülékeit időközben kikapcsolja, így energiát takarít meg. Végül különböző méretekben rendelheti meg készülékeinket DIN A3 és DIN A4 méretekhez.Miért jelent előnyt a több henger?Fontos az Ön számára a minőség? Fényképeknél, fontos prezentációs anyagoknál és hasonlóknál az optimális eredmény érdekében fontos, hogy ügyeljen a hengerek számára, ezek mozgatják ugyanis a dokumentumokat a készülékben. Minél több hengerrel rendelkezik egy laminálókészülék, annál egyenletesebb és szebb a laminált anyag. Prémium modelljeink két henger helyett hattal rendelkeznek a redőződésmentes eredmény érdekében.Mire van még szüksége a lamináláshoz?Ha már kiválasztotta a kaiserkraft valamelyik laminálókészülékét, akkor még szüksége lesz fóliákra és laminálótasakokra. Ezeket is megrendelheti nálunk számos további irodai készülék és a hozzájuk tartozó tartozékokkal együtt az iratmegsemmisítőktől kezdve egészen a légtisztítókig, hogy munkafolyamatai zökkenőmentesek lehessenek.