Felfogótálcák

Akár a biztonságos tároláshoz, akár szivárgás esetén vagy a veszélytelen szállításhoz használ folyadékgyűjtőt: a felfogótálcák és az alsó tálcák nélkülözhetetlenek a vizekre veszélyes folyadékok kezeléséhez. Fedezze fel a kaiserkraft oldalon a különböző igényeknek megfelelő felfogótálcákat – a kannákhoz való univerzális tálcáktól a horganyzott alsó tálcákon át a mobil felfogótálcákig.

A Felfogótálcák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, eurokraft basic, CEMO, asecos, Justrite, LaCont, PRESSOL, hofe.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 238

Felfogótálcák és alsó tálcák – veszélyes folyadékok gyűjtése, tárolása, szállításaAkár a gépek karbantartása, akár a veszélyek megelőzése érdekében: Ha a környezetre káros folyadékokról van szó, tárolásukhoz és ártalmatlanításukhoz speciális tárolók, vagyis felfogótálcák használata kötelező. Az ipar, a gépgyártás és az építőipar minden olyan területén, ahol üzemanyagokkal, hűtő- és kenőanyagokkal, olajokkal, festékekkel, lúgokkal vagy savakkal dolgoznak, különböző típusú felfogótálcákat vagy alsó tálcákat használnak.Felfogótálcák minden igényreA megfelelő felfogótálca kiválasztása számos tényezőtől függ. Ezért minden lehetséges méretben és szilárdságban, valamint különböző űrtartalommal kínálunk Önnek felfogó- és alsó tálcákat. Milyen folyadékokhoz legyen például alkalmas a tálca? Polcon vagy raklapokon fogják tárolni? Egyedi hordókat, kannákat vagy egyszerre több nagy hordót szeretne tárolni vagy szállítani?Alapvetően a következők érvényesek: A felfogótálca anyagának ellenállónak kell lennie a tárolni kívánt folyadékkal szemben. Vizekre veszélyes és gyúlékony folyadékok esetén az acélból készült tálca a megfelelő választás. Az agresszív vegyszerek, például maró savak esetében viszont a műanyagból vagy rozsdamentes acélból készült felfogótálcák alkalmasak.A kiválasztásnál azonban nem csak az a döntő, hogy acéllemezből, polietilénből vagy PVC-ből készült a tálca. A veszélyes anyag és a tárolás típusától függően választhat lefolyóval ellátott, görgős vagy talpas felfogótálcákból, vagy hordó- és kannatartó állványok közül. Ha teljes padlófelületeket szeretne biztonságosan kibélelni, akkor a nagy felületű alsó tálcákkal lesz igazán jól felszerelt.Veszélyes anyagok kezelése: vásároljon felfogótálcákat és hasonló termékeket a kaiserkraft oldalonA felfogó- és alsó tálcákon kívül a kaiserkraft oldalon számos más terméket is beszerezhet a professzionális veszélyesanyag-kezeléshez. A kínálatban mindenféle tároló megtalálható, mint például hordók, tárolók vagy tartályok, veszélyesanyag-tároló szekrények és még sok más. Hívjon minket, ha bármilyen kérdése van a veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges felfogótálcák vagy egyéb cikkek kiválasztásával kapcsolatban.Szeretne többet megtudni a veszélyes anyagok tárolásáról? A veszélyes anyagok előírásoknak megfelelő tárolásáról szóló útmutatónkban mindennek utánaolvashat. A gyúlékony és vizekre veszélyes anyagok felfogótálcákban történő tárolásáról is tájékozódhat.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Széles szájú hordók | IBC-tartályok | Szemzuhanyok | Takarítógépek | Olajfelitató anyagok | Elektromos szivattyúk | Justrite biztonsági tárolók