+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Dönthetőség
Magasságállítási tartomány
Mélység
Szélesség
 

Lábtámaszok

Kevesebb feszültség a lábakban, a hátban és a vállakban: ez nemcsak a megfelelő tartástól függ, hanem attól is, hogy megfelelő-e a lábtámasz. Segítségével kényelmesebb és ergonomikusabb üléspozíciót vehet fel. Ráadásul fűthető változatban is elérhető azok számára, akiknek fázós a lába.
10 termék található
| | |
Kedvező ár
Twinco - Lábtámasz hintafunkcióval
fellépő felület acélkengyellel, fokozat nélkül állítható
Nettó
9.680,- Ft -tól
EUROKRAFT - Lábtámasz
gázrugós magasságállítás 110 - 320 mm között
Nettó
67.100,- Ft
MAUL - Ergonomikus lábtámasz
felület szé x mé 450 x 390 mm, szőnyeggel
Nettó
26.500,- Ft
MAUL - Ergonomikus lábtámasz
kivitel fűtőfunkcióval és szőnyeggel
Nettó
39.700,- Ft
Nettó
14.900,- Ft
Fűthető lábszőnyeg
szürke, hálózati csatlakozással
Nettó
49.700,- Ft
Twinco - Lábtámasz mozgatható talplemezzel
3 magasságban rögzíthető, műanyag
Nettó
10.100,- Ft -tól
Twinco - Lábtámasz műanyagból
fokozat nélkül állítható
Nettó
23.300,- Ft
Nettó
20.600,- Ft
Nettó
39.600,- Ft
10 termék található

Lábtámaszok – jobb ülés, egészségesebb munkavégzésEzt tényleg nem lehet elégszer mondani: aki helyesebben ül, az többet kap a munkahelyi élettől! A megfelelő ergonómiával ugyanis elkerülhetők a mozgásszervi panaszok, a görcsök és a betegség okozta kiesés a munkából. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható lábtámaszokkal megmutatjuk, hogy az ergonómia és az egészség játszi könnyedséggel támogatható a munkahelyen.Lábtámaszok és az ülő testtartás – mi az összefüggés?Az egészséges ülés témája nem hiába foglalkoztatja olyan intenzíven a munka világát. Ha az irodai székeket, az íróasztalokat és társaikat ergonómiai szempontokból választja ki és állítja össze, az ülésnél szükséges valamennyi támogatást megadhatja testének. Ez a tartás ugyanis a legnehezebb munka a hát, a vérkeringés és az izomzat számára.Fontos szerepet játszik a láb és a lábfej. Ha a levegőben lógnak vagy kedvezőtlen szögben tartja őket egy túl alacsonyra állított széken, az egész test megfeszül lentről felfelé. Különösen normál íróasztallal rendelkező vagy több ember által használt munkahelyeken van a lábtámaszoknak igazán nagy hatása. Rugalmasan, nagy ráfordítások nélkül és teljes mértékben egyedileg gondoskodnak a tökéletes ülő testtartásról.A KAISER+KRAFT lábtámaszai: plusz pont a kényelem szempontjából isEz azonnal fel is tűnik: lábfejeit fixen és egyszerre kényelmesen tarthatja egy stabil felületen. Lábainak és hátizomzatának így már nem kell egyensúlyozni a lógó lábakat, az egész test ellazulhat. Szinte magától a helyes ülő testtartást veszi fel, amelynek során a háta teljes mértékben a háttámlára simul.Különösen kényelmesek és ergonomikusak azok a lábtámaszok, amelyeknek magassága és dőlésszöge is állítható. Kiegészítő kényelmet jelent még például a fűtési funkció. Természetesen a KAISER+KRAFT kínálatában szereplő valamennyi termék stabil, csúszásmentes és a mindennapi irodai használatra készült.Mivel ez a téma különösen fontos a számunkra, különböző tanácsadókat is összeállítottunk az irodai ülés témakörében:

Ezenkívül külön bemutatjuk a kiváló ülésminőség egyik fontos elemét. Elektromosan állítható magasságú Upliner 2.0 íróasztalunk egyértelművé teszi, hogy az egészséges ülés nem csupán a székekről szól. Szívesen tájékoztatjuk a lábtámaszokkal és társaikkal kapcsolatos kérdésekben!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás