Lábtámaszok

Lábtartók, lábtámaszok a kényelmes munkavégzésért: A lábtámaszok enyhítik a láb, hát és váll izmainak feszültségét. Segítségükkel az íróasztalnál is kényelmes és egészséges testhelyzetet tarthat fenn. Legyen szó állítható magasságú asztali lábtartóról vagy melegített irodai lábtámaszról – találja meg az Önnek tökéletes modellt a kaiserkraft webáruház kínálatában!

A Lábtámaszok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Twinco, MAUL, bimos, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása

Lábtámaszok az egészséges üléshezSokan órákat töltenek az íróasztalnál ülve, ami megterheli a testet. Az ergonómia a munkahelyen fontos a hosszú távú egészség megőrzése érdekében, ezért a lábtámaszok létfontosságú részei egy irodának. Ezek a kis eszközök óriási különbséget jelenthetnek a kényelemben és a megfelelő testtartásban.Miért fontosak a lábtámaszok?Ülés közben a testünk – különösen a hát és az izmok – nagy terhelésnek van kitéve. A megfelelő támogatás érdekében a lábtámaszok nagyszerű kiegészítők, melyek az irodai forgószék és az íróasztal mellett segítenek az optimális testtartásban.


Amikor a lábaink nem érnek le a földre, vagy rossz szögben pihennek, az egész testünk feszültségnek van kitéve. A lábtámaszok ezt a problémát orvosolják, segítve az ergonomikus munkahely kialakítását és lehetővé téve mindenki számára, hogy kényelmesen üljön.Növelje a kényelmet lábtámaszokkalEgy stabil lábtámasz segít a lábak helyes pozícionálásában, enyhítve a hát izmainak feszültségét és összességében test ellazítását. A lábtámaszok hozzásegítenek a tökéletes ülőtartás kialakításához, ahol a hát teljesen a szék támlájának támaszkodik.


Az online kínálatunkban található lábtámaszok stabilak és csúszásmentesek, tökéletesek az irodai mindennapokhoz. A legjobb választás azok a modellek, melyek állítható magasságúak és dönthetőek, így mindenki számára kényelmesek. A hidegebb napokon pedig egy fűthető modell extra meleget biztosíthat.


További hasznos információkért látogasson el tanácsadóinkhoz:
Ergonomikus ülés a munkahelyen


Útmutató az irodai egészséges üléshez


Amennyiben lábtámasz vásárlásán töri a fejét, de nem biztos abban, melyik lenne a legjobb választás, forduljon hozzánk bizalommal. Csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az ideális megoldást, és további termékeket is ajánlunk az irodai munkakörnyezet ergonomikusabbá tételéhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot!Ezek a termékek is érdekelhetik:Fiókos konténerek | Ruhásrekeszek | Kábelcsatornák | Elfordítható tartókarok | Védőszőnyegek | Tálcás kocsik | Dataflex íróasztali feltétek | magnetoplan névtáblák