Szolgáltatások

A szolgáltatás nálunk nem csak üres kifejezés: mi szeretnénk, ha elégedett lenne szolgáltatásainkkal, és szívesen rendelne tőlünk. Ezért a szolgáltatás témakörében minden Önről szól. Így nemcsak a vásárlás során, hanem előtte és utána is szívesen állunk rendelkezésére. Számunkra Ön fontos, ahogy elégedett mosolya is.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Relevancia szerint
Modell száma: 2
Szolgáltatások
Szolgáltatásainkat webáruházunk számos termékéhez egyszerűen megrendelheti. A munkanapok során gyakran merülnek fel olyan problémák, amelyek a saját felszereléssel nem vagy csak nehezen oldhatók meg. Egy régi trezort el kell szállítani és egy újjal kell helyettesíteni. Az új irodabútorokat leszállítják, de a felépítés már Önre marad. El kell végezni a tehergépjármű berakodását, de a raktárcsarnok nem közelíthető meg közvetlenül. Vagy pedig CAD-tervezésre van szükség. Ezekre az esetekre hasznos szolgáltatást rendelni, hogy ne kelljen akadályoznia a saját termelést a szükséges személyzet és felszerelés elvonásával. A megrendelt feladatokat professzionális munkaeszközökkel és tartozékokkal felszerelt képzett személyzet végzi szakszerűen. Így időt és pénzt takaríthat meg.

Segítség az Ön sikeréért
Professzionális szolgáltatásainkat egyetlen kattintással megrendelheti, hogy a saját tevékenységei körén kívül felmerülő feladatokat gyorsan és gazdaságosan oldhassa meg. Egyszeri feladat esetén érdemes a megfelelő szolgáltatást is megrendelni. Adja át a stafétát a kaiserkraft-nak, amely hatékonyan elvégzi a nem tervezett feladatokat. A kínált szolgáltatások között megtalálható a biztonságos trezorszállítás, valamint a tehergépjárművek targoncával történő szakszerű berakodása is. A kaiserkraft szolgáltatásai emellett bármely irodabútor gyors karbantartását is lefedik, valamint szakszerű összeszerelési szolgáltatást kínál, és a szükséges pótalkatrészek beszerzését is vállalja.