Perforált lemezes rendszerek

Vigyen rendszert az életébe – a perforált lemezes rendszerekkel. Segítségükkel gyorsan és praktikusan teremthet a munkahelyen nagyobb rendszert. Jó megoldás a munkaanyagok, a szerszámok és az aprócikkek helytakarékos és átlátható tárolásához.

A Perforált lemezes rendszerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, LISTA, ANKE, RAU, eurokraft basic, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Hossz [mm]
100
100
2400
2400
-
Relevancia szerint
Modell száma: 69

Függőleges rendezési elv – perforált lemezes rendszerekMegengedi nekünk, hogy rendre utasítsuk? A kaiserkraft perforált lemezes rendszerével a kereskedelem, a műhely és az ipar számára felülmúlhatatlan tárolómodulok állnak rendelkezésre. Ennyire egyszerű, ennyire jó: egy porszórt, perforált acéllemez tartja a szerszámokat elérhető közelségben, vagy az árukat szemmagasságban. Hogyan működik? Különféle tartók és tárolók rögzítik a tárgyakat a perforált lemezes rendszer négyzet alakú vagy kerek lyukakból álló mátrixához. És ami a lényeg: az áttekinthetően rendszerezett munkaanyagokhoz való könnyű hozzáférés növeli munkatársai produktivitását.A perforált lemezes rendszereket a praktikus tartozékok univerzuma teszi olyan értékesséA munkapad csak perforált lemezes rendszerrel válik igazán működőképes egységgé. A kaiserkraft oldalán különböző formátumú perforált lemezeket kaphat 2019 milliméteres hosszúságig. A non plus ultra az okos tartozékválaszték, amelyet a gyártás vagy karbantartás során felmerülő különleges igények kielégítésére készítenek. A például fúrógéphez vagy ragasztószalag-lecsévélőhöz speciálisan gyártott tartókon kívül online áruházunkban akár 74 darabos szerszámtartó készleteket is kínálunk az egyszerű összeszereléshez. Csipeszek, kengyeles tartók, rögzítőcsapok – emellett tárolóedényeink is vannak kis alkatrészek tárolására vagy tartósínek nyitott tárolódobozokhoz. És ha szeretné, hogy a gyakran használt folyadéktartályok vagy terjedelmes csomagok a perforált lemezes rendszerek segítségével kéznél legyenek: egy acéllemezből készült tároló polc vagy a perforált lemezre csavarozott drótkosár – tökéletes megoldás.Perforált lemezes rendszerek térelválasztóként, perforált lemezek mobil műhelyeszközökhözMindkét oldalról használható és bővíthető, perforált lemezes válaszfalaink térelválasztóként is ideálisak. Itt különösen előnyös, hogy négy RAL-szín közül választhat a tervezett felhasználási hely adottságaihoz igazodva. A munkapadhoz való csatlakozás mellett a munkaasztalhoz való változatot ajánljuk, különösen, ha kisebb alkatrészek rendezett tárolásáról van szó. Mobil használatra a perforált lemez ideális a moduláris műhelyegységhez. Amit pedig biztonsági okokból zárt ajtók mögött kell tárolni, az a szerszámszekrényünkben talál helyet. Valami különlegeset keres? Akkor lépjen kapcsolatba velünk. Mi rendelkezésére állunk, és szívesen adunk tanácsot.Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Kulcstároló | Vágógépek | Gumiszőnyegek | Baklétrák | ESD szőnyegek | Mennyezeti ventilátorok | VIGOR szerszám | TRESTON munkapadok