Állólétrák

A kézműves ágazatban a létrák rugalmas segédeszközök kisebb magasságban végzett munkákhoz, de a raktárban is nagy hasznukat vesszük. Ezeket a hasznos segítőket ott helyezheti el, ahol épp szüksége van rájuk. Akár fából készült állólétrára, akár alumíniumból készült összecsukható létrára van szüksége, a kaiserkraft weboldalon többféle kivitelben kínáljuk Önnek.

A Állólétrák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MUNK, KRAUSE, ZARGES, Altrex, eurokraft pro, Layher, Hailo, euroline, eurokraft basic, HYMER.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 63

Állólétrák – hogy szilárdan állhassonAz állólétrák akár 4 m-es magasságban is biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. Akár alkalmanként az irodában, akár raktári polcokon, akár építkezéshez és szereléshez használja: igényei szerint választhat egy vagy két oldalról megközelíthető modellek közül. A kis, összecsukható létráktól, amelyek stabil fellépőként is szolgálhatnak, a 8 vagy több lépcsőfokot tartalmazó létrákig – a kaiserkraft webshop választéka sokoldalú.Az állólétrák tulajdonságaiKézműves vagy raktári munkáknál az összecsukható létra stabilitása kulcsfontosságú a munkavállalók biztonsága szempontjából. A kúpos forma megakadályozza, hogy a megfelelően felállított létra felboruljon. A létra felállításakor ügyeljen arra, hogy a fém- vagy textilpánt a létra kihajtott állapotában meg legyen feszülve. A műanyag létratalpak tovább erősítik az eszköz tapadását a talajon, így az nem csúszik el.Az összecsukható létrák praktikus jellemzőiAz állólétra stabilitása mellett a bordázott lépőfelületek biztosítják a csúszásmentes munkavégzést. A lépcsőfokok párnázott elülső szélei védik a térdet és a sípcsontot nekitámaszkodás esetén. Ezenkívül ezek a praktikus segédeszközök sokat elbírnak – a nagy teherbírású modellek akár 250 kg-ot is. Emellett pedig könnyűek, így az alumíniumból vagy üvegszálas műanyagból készült létrákat egy személy is felállíthatja és mozgathatja.A változatos kínálatunkban található különféle típusok modelltől függően különleges kiegészítő előnyöket kínálnak Önnek speciális jellemzőik révén: a görgős állólétrák és az ergonomikusan kialakított kapaszkodók növelik a biztonságot a raktári munkák során. Más modellek kihajtható rakodótálcával rendelkeznek a szerszámokhoz vagy a vödrökhöz, ami különösen praktikus kézműves vagy festési munkáknál.Tanácsot szeretne a megfelelő állólétrák kiválasztásához? Barátságos szervizcsapatunk szívesen segít Önnek – vegye fel velünk a kapcsolatot.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Kereszttartók | Baklétrák | Létrafokos létrák | Alumíniumlétrák | Lépcsőfokos létrák | Twinco fellépők | KRAUSE állólétrák