Márka
Tulajdonság
Terméktípus

Állólétrák

Csak felállítjuk, és már mászhatunk is fel. Így működik megfelelő létrával: állólétrákkal rendkívül rugalmas lehet, a létrát ugyanis pontosan ott állíthatja fel, ahol éppen szükség van rá. A modelljeink stabilitást és biztonságot garantálnak!

A Állólétrák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Guenzburger, ZARGES, KRAUSE, Altrex, EUROKRAFTpro, Layher, Hailo, euroline, EUROKRAFTbasic, HYMER.

Legkeresettebb
Modell száma: 56
Nézet:

Biztonságos mászás állólétrákkalBárhol is legyen, a magasba törhet: a KAISER+KRAFT állólétrái stabil létrák, amelyek biztonságossá teszik a magasban végzett munkát. Legyen szó akár alkalmankénti használatról az irodában, a raktári állványnál vagy építkezésen és szerelésnél: válasszon teljesen az igényeinek megfelelően az egy- és a kétoldalas típusokból, valamint a fellépőktől egészen a 16 fokos létrafokos létrákig terjedő választékunkból.A kínálatunkban megtalálható típusok sokfélesége révén modelltől függően a létrák speciális kiegészítő funkciókat nyújtanak különleges tulajdonságaikkal: a görgőkkel és ergonomikus kialakítású kapaszkodókkal ellátott lépcsőfokos létrák fokozzák a biztonságot, és megkönnyítik a manőverezést a felállított létrával. A fokok párnázott elülső pereme kíméli a térdet és a sípcsontot, ha nekitámaszkodik, ami biztonságos és kényelmes állást biztosít. Ha pedig a dobogós létráink dobogóján dolgozik, a többoldalas korlátoknak köszönhetően kiemelkedő biztonságban lehet része. Ez különösen nagy magasságban igazi plusz.A projekt halad, a létra stabilan áll!Ha a magasba kíván törni, a stabilitás rendkívül fontos – embernek és eszközöknek egyaránt. A bordázott lépcsőfokfelületek csúszásmentes munkavégzést biztosítanak a személyzetnek, a műanyag létratalpak pedig biztonságosan tartják a létrát a padlón. A létrák csúcspontja mégis a kialakításban rejlik: a kúpos alak megakadályozza, hogy az állólétra felboruljon. És bár nagy hangsúlyt fektetünk a létráink biztonságára, ez a létrák tömegében nem tükröződik: az alumínium vagy a GFK-állólétrákat egyetlen ember felállíthatja vagy mozgathatja – mindezt akár 250 kg-os teherbírás mellett a nagy teherbírású modelleknél.Létra mindenkinek – és mindenhezVessen egy pillantást a létrákat és állványokat felsorakoztató kínálatunkra, szinte végeláthatatlan a választék. Itt univerzális létrákat, teleszkópos létrákat és támaszlétrákat is talál – egyszerűen minden elképzelhető termék rendelkezésre áll a magasban történő munkavégzéshez. Vannak még kívánságai? Forduljon hozzánk bizalommal – állunk rendelkezésére!