WC-papírok

Mit lehet rosszul csinálni a WC-papírral?! Semmit. De ha az Ön vállalkozásának WC-papírjáról van szó, sokkal jobban is megy ez. Hogy pontosan mit érdemes tenni, és milyen további értékes tippek segíthetik, itt elolvashatja!

A WC-papírok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CWS, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Magasság [mm]
  Szélesség [mm]
  Mélység [mm]
  Tulajdonság
  Szín
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 28

  WC-papír: egyszerűen nem lehet nélküle élni  Ha egy csavar vagy egy szerszám hiányzik, az megnehezíti a munkát, de a műveletek folytatódnak. Ha hiányzik a WC-papír, akkor ott valódi gond adódik. Még ha sok vicc is kering az irodák, cégek és mosdófelszerelések WC-papírjáról – nélküle semmi sem működik!
  Milyen követelményeket támasztanak a WC-papírral szemben a vállalatnál?  A mosdóhelyiségek felszerelésénél a legnagyobb szerepet a hiánytalanul betartott higiéniai előírások és a kellően nagy mennyiségű fogyóeszköz-készlet játssza. A hatékonyságot és a gazdaságosságot sem szabad elhanyagolni.  • Mindig jó döntés, ha raktárkészletről nagy tételben rendelünk WC-papírt. A WC-papír tartókhoz és WC-papír adagolókhoz való nagy tekercsek több tárolóhelyet igényelnek, de tehermentesítik a takarító személyzetet, és összességében olcsóbbak.

  • Számos ipari adagolót ipari és klasszikus háztartási tekercsek használatára is terveztek. Így a mosdók mindig jól felszereltek. A kisebb tekercsekhez való WC-papír adagolók elegendőek a ritkábban látogatott ügyfél WC-kben vagy kis irodákban, a nagyméretű változatokat használja minden olyan helyiségben, amelyet naponta sokan használnak.

  • Ha reprezentatív helyiségekről, szállodai szobákról vagy hasonló WC-kről van szó, az elegáns WC-papír tartók a kis tekercsek számára a lehető legjobb benyomást keltik.  Milyen papírminőségű WC-papírt érdemes használni az irodában vagy a vállalatnál?  Az 1 rétegű ipari tekercsek előnye? Sok méternyi papír, kezelhető tekercsátmérővel. Egy ipari tekercs nagyjából 14 háztartási tekercsnek felel meg, több réteggel. Bár a kényelmi szint itt nem olyan magas, mint a 3 vagy 4 rétegű változatoknál, a WC-papír higiénikusan és kedvező áron teszi a dolgát.  Az 1 rétegű papírnak az az előnye is megvan, hogy nagyobb mosdóhasználat esetén gyorsabban oldódik, így csökkentve a csőelzáródás kockázatát. Ez a higiéniai termék tehát éppen megfelelő a mosdók és közösségi helyiségek praktikus felszereléséhez.  Az, hogy más területeken valóban 3 vagy 4 rétegű WC-papírt szükséges-e használni, ismét erősen függ a használat gyakoriságától és a kívánt imázstól. Ha magas színvonalú, egyértelműen ügyfélközpontú vállalatként szeretne bemutatkozni – például a szállodaiparban és a vendéglátóiparban –, akkor minden további papírréteg jó befektetés.  A vállalati WC-papírt ugyanolyan jól ismerjük, mint az üzleti berendezések bármely más aspektusát. Éppen ezért bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal!