Ipari lépcsők

Az ipari lépcsők igazán sokoldalúak: egyszerre biztosítanak kényelmes és biztonságos hozzáférést ajtókhoz, lapos tetőkhöz, gépekhez és társaikhoz. Ahol pedig szerszámok is szükségesek, ott számíthat ipari lépcsőink tágas fellépő és állófelületére. Igény esetén köztes mérteket és egyedi kiviteleket is kínálunk – forduljon hozzánk!

A Ipari lépcsők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MUNK.

Ipari lépcsők – biztonság minden lépéssel.Az ipari lépcsők számos vállalatnál elengedhetetlen részét képezik a zökkenőmentes munkafolyamatoknak. Az épületeken vagy gépeken végzett takarítási, karbantartási és javítási munkák kizárólag biztonságos hozzáférési segédeszközzel végezhetők el. A lépcsők és áthidaló lépcsők segítségével emellett rövid utak valósíthatók meg, hiszen a munkatársak egyszerűen a berendezés fölött sétálnak el ahelyett, hogy meg kellene azt kerülniük.A következő szinthez vagy egy géphez hozzáférést vagy áthidalást biztosító lépcsős létrákra és ipari lépcsőkre a DIN EN ISO 14122 szabvány vonatkozik. Otthoni felhasználásra az ipari lépcsők a DIN 18065 szabvány alapján nem alkalmasak.Mi teszi az ipari lépcsőket biztonságossá?Az ipari lépcsőkre vonatkozó műszaki szabályok biztosítják, hogy a munka közbeni használat során a munkatársai minden egyes fokon biztonságban legyenek. A DIN EN ISO 14122 szabvány alapján összeállított következő pontokat mindenképpen vegye figyelembe a következő lépcsője vagy áthidaló lépcsője kiválasztásánál:  • Az ipari lépcsőket általában 45 fokos dőlésszöggel gyártják. A gépekhez való hozzáférést szolgáló lépcsős létráknál nagyobb, 45 és 75 fokos dőlésszög közötti érték megengedett. Mi azonban azt javasoljuk, hogy ne használjon 60 foknál nagyobb dőlésszöget.

  • A legalább 500 mm-es fellépési magassággal és a lépcsőpofák mellett 120 mm-nél szélesebb oldalsó réssel rendelkező ipari lépcsőkön legalább egy korlátnak kell lennie ezen az oldalon. 1200 mm-nél nagyobb fokszélességnél mindkét oldalon szükséges korlát. Alapvetően a két korlát mindenképpen biztonságosabb. Kiegészítő korlátokat a termékeknél a „Tartozékok / pótalkatrészek'' menüpont alatt találhat.

  • A fokokon a folyékony anyagoknak el kell tudnia folyni. Ez bordázással, profilírozással vagy perforálással érhető el.

  • A lépcsőfokok felületének csúszásmentesnek kell lennie.


Milyen ipari lépcsőket kínálunk Önnek?A webáruházunkban megtalálható valamennyi ipari lépcsőt, illetve az összes létrát és állványt szigorú minőségi ellenőrzésnek és biztonsági vizsgálatnak vetjük alá. A termékeink megfelelnek az összes érvényes szabványnak.Kínálatunkban acélból és alumíniumból készült áthidaló lépcsőket és ipari lépcsőket talál bel- és kültéri használatra. Kattintson egyszerűen a választott termékre, és keressen a szűrő segítségével a szükséges magasság, fokszám, kinyúlás vagy tömeg alapján. A megfelelő kombinációk automatikusan színjelöléssel jelennek meg. Ha köztes méretekre vagy komplett egyedi szerkezetekre van szüksége, hívjon minket. Ügyfélszolgálatunk munkatársai igyekeznek beszerezni az Ön számára megfelelő modellt.