+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szín
Szélesség
Rakodási magasság
Magasság
Hossz
Dobogószélesség
Dobogó hossza
Több megjelenítése
 

Anyagszállító kocsik

Okos anyagszállító kocsik a nehezen kezelhető, a nehéz, a terjedelmes vagy a túlméretes árukhoz. Nemcsak az üzemi folyamatokat könnyítik meg, hanem kímélik munkatársai idegeit, illetve hátukat, csontjaikat és az ízületeiket is.
35 termék található
| | |
35 termék található
Anyagszállító kocsik
Anyagszállító kocsikkal könnyedén szállíthatók a különböző alapanyagok. Egy vállalat gyártó- és műhelyi területein a szállítóeszközök és kocsik rendkívüli mértékben leegyszerűsítik a munkafolyamatokat. Az anyagszállító kocsik segítségével például gyorsan és biztonságosan szállítható bármilyen típusú lemez formátumú anyag. A lemezszállító kocsik és a táblaállványok rugalmasan használhatók, mivel az egyes csőkengyelek különböző méretekben és az igények szerint szerelhetők fel. Így egyidejűleg legfeljebb hat rekeszben szállíthatók különböző méretű lapok – ez pedig időmegtakarítást jelent a kevesebb megtett út miatt. Ezenkívül némelyik kocsi szinte mindegyik RAL-színben rendelhető (pl. ez az EUROKRAFT lemezszállító kocsi). Az anyagszállító kocsik a beálló görgők révén könnyen irányíthatók, a kettős féknek köszönhetően pedig biztonságosan reteszelhetők. A porszórt bevonatok és a karcolásálló felületek hosszú élettartamot és nagyfokú ellenállóságot biztosítanak. Különösen a nagyobb munkadarabok szállítására alkalmasak a kocsik hosszabb kivitelű csőkengyeles változatai. A döntött rakfelületek és a 750 kg-ig terjedő nagy teherbírások nagyméretű lapokat is biztonságosan tartanak. Üvegfeldolgozás esetén olyan anyagszállító kocsikra van szükség, amelyek kíméletesen és biztonságosan szállítják az üveglapokat. Ezeknél a speciális üveglapszállító kocsiknál a peremek és az alapfelület gondoskodik az üveglapok védelméről. A gumiprofilok az éles élek biztonságos lefedését szolgálják. Előnynek számít ezeknél az anyagszállító kocsiknál a döntött rakfelület is, amely hatékonyan megakadályozza az üveglapok kifelé történő kibillenését. Segítségükkel akár 500 kg tömegű terhek is gond nélkül kezelhetők.

Speciális anyagszállító kocsik további felhasználási területekre
A műhelyben mozgatni kívánt áruk a legkülönbözőbb méretekkel rendelkezhetnek. Erre az esetre is átgondolt és professzionális megoldásokkal várjuk. A konzolos állványkocsik például praktikus állványpolcokkal rendelkeznek, amelyeken felniktől kezdve egészen a szerszámtartó dobozokig a legkülönbözőbb tárgyak szállíthatók egyszerűen és tárolhatók biztonságosan. A rugalmas modulrendszerű szerkezetek révén a polcméretek igény szerint alakíthatók ki. Az állítható konzoloknak köszönhetően még terjedelmes alkatrészekhez is kiválóan alkalmasak. A klasszikus anyagszállító kocsik kiváló alternatívájaként a lemezszállítók és a szállító molnárkocsik teszik teljessé a kínálatot. Akárminek a mozgatására keres is megoldást – a KAISER+KRAFT-nál minden bizonnyal megtalálja a megfelelő anyagszállító kocsit, ráadásul professzionális minőségben.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás