MULTI

Erős alapfelszereltség MULTI komplett irodával
A Multi irodabútor-sorozat FSC tanúsítvánnyal rendelkező bútorokkal és közkedvelt színekben, 5 részes irodai készletként irodai székkel erős alapfelszereltséget kínál a munkahelyhez.

Multi irodabútor-sorozat – erős komplett iroda öt részben
A Base csoport tagjaként a Multi irodabútor-sorozat verhetetlen árával komplett irodát kínál abszolút kiváló minőségű és stílusos irodabútorokkal. Olyan ár-érték arány ez, amely tényleg észrevehető. A Multi irodabútorai mind FSC-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz felelős erdőgazdálkodásból származó anyagokból készültek. A kínált világosszürke és bükk-dekor színek kiválóan alkalmasak egy kellemesen friss légkörű irodaberendezés kialakításához. Emellett ezek a színváltozatok gyakoriak, így nem állhat semmi a Multi irodák bővítése útjába. A Multi irodabútor-sorozathoz egy függőleges belső panelekkel rendelkező íróasztal, egy középen elhelyezett zárható fiókkal ellátott guruló kisszekrény, egy polcos szekrény, egy iratszekrény és praktikusan egy kagylóüléses irodai forgószék is tartozik, amely állandó érintkezésű mechanikával és állítható magasságú üléssel rendelkezik. Az ilyen típusú szék rendelkezik mindazokkal az ergonómiai előnyökkel, amelyekről a Vásárlási tanácsadó az egészséges ülésről című cikkünkben írtunk.

Multi irodabútor-sorozat vizuálisan ízléses részletekkel
A Multi irodabútor-sorozattal olyan vizuálisan ízléses irodahelyiségeket rendezhet be szakszerűen, amelyek kényelmet sugárzó jellegükkel ügyfélbarátok is. A komplett iroda bármikor bővíthető további különálló elemekkel. Általában polcos szekrények és szekrények kerülnek utólag hozzá, mivel új tárolóhelyekre nyílik igény. A multiplex kinézetű élvédők és a szélesen nyitható ajtók révén az irodahelyiségek tágas és ízléses hatást keltenek. Bármikor hozzáadhat megfelelő világosszürke vagy bükk-dekor színű termékeket, mivel ezek a színek népszerűek az irodabútor-sorozatoknál. Az itt megadott méretek a Multi irodabútor-sorozat esetén fixek. Amennyiben más méretekre lenne szüksége, nézzen körbe újra sorozataink között, vagy vegye fel a kapcsolatot vásárlási tanácsadónkkal. Szívesen segítünk Önnek irodája megtervezésében.