Munkahelyi nadrágok

A ruha teszi az embert – és a munkanadrág a szakembert. Ha a megfelelő munkaruhát veszi fel, védve lesz a lehetséges veszélyektől. Természetesen nálunk neves gyártók munkanadrágjait, lángálló nadrágjait, térdvédőit és még sok mást is beszerezhet – férfiaknak és nőknek egyaránt.

A Munkahelyi nadrágok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Leipold+Döhle.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Nem

Munkanadrág: lángálló nadrág, hővédő ruházat vagy a legjobb márkájú térdvédőkEltekintve attól, hogy a farmer sok munkalépésnél kényelmetlen: Az alkalmi modellek egyszerűen meg sem közelítik a jó munkanadrágok védőhatását. A női munkanadrágok, a férfi munkanadrágok és a munkához való térdvédők nem véletlenül nélkülözhetetlen részei a professzionális felszerelésnek.
Mi ellen véd a munkanadrág?A munkavédelem tárgyát képező munkanadrágok célja, hogy bizonyos feladatok során megvédjék a testet a tipikus veszélyektől. Az erdészetben a vágásvédővel ellátott munkanadrág kötelező, az acélmunkások pedig még a műszakjukon sem jelenhetnek meg hővédő nadrág nélkül. A szabadban vagy rossz látási viszonyok között dolgozóknak a munkanadrág és a hozzá illő munkakabát vagy munkapóló világos, jól látható kombinációjára van szükségük.Ezen kívül azonban a hosszú és rövid munkanadrágok férfiaknak vagy nőknek egyszerűen kényelmi tényezőt jelentenek, megtartják a munkaeszközöket, például a szerszámokat vagy az íróeszközöket, és védelmet nyújtanak a hideg, a nedvesség és az időjárás ellen.
Mikor kötelező a munkanadrág?A legfontosabb megkülönböztető jegy minden munkaruházatnál a „védelem'' szó: amint a női vagy férfi munkanadrág a vágások, égési sérülések vagy egyéb sérülések elleni védelem célját szolgálja, a munkáltatónak biztosítania kell, és a munkavállalónak minden tevékenység során viselnie kell azt.Természetesen az anyagnak és a védőhatásnak megfelelőnek kell lennie a munkahelyen: Fehér textil munkanadrág a vörösen izzó acél kezeléséhez? Természetesen nem. Jól látható rövidnadrág közúti munkához a tél közepén? Ugyanilyen badarság.A munkáltató a (reprezentatív) egyenruha részeként bizonyos munkaruhákat is kötelezővé tehet. Ebben az esetben a munkaruha vagy adókedvezményes, vagy a vállalat által is biztosított.
Milyen méretű munkanadrágot viseljek?Túl széles vagy túl szűk? Egyetlen munkanadrágnak sem szabadna ilyennek lennie. A védőruha megvásárlása előtt mindenképpen határozza meg a megfelelő ruhaméretet:  1. Mérje meg a derék és a csípő kerületét.

  2. Határozza meg a lépéshosszát vagy a lábszár belső hosszát a lábközép és a boka között. A munkanadrágnak ideális esetben szorosan illeszkednie kell a munkacipőhöz.


Kétség esetén válasszon egy mérettel nagyobbat, hogy biztosítsa az optimális mozgásszabadságot. A jó munkanadrágmárkák, például a Leipold+Döhle egyes modelljei szükség esetén a lábszárnál meghosszabbíthatók.Melyik munkanadrág jó vagy alkalmas az Ön munkahelyére? Erről szívesen kérdezhet tőlünk. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot.