Kis méretű eszközök

Ha már megvan a munkahelyi fitnesz koncepciója, ideje a részletekre fókuszálni. Ez magában foglalja a gondosan kiválasztott kisebb felszereléseket is.

A Kis méretű eszközök kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VLUV, meychair ergonomics.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Ülésmagasság
Relevancia szerint
Modell száma: 45

Kisebb felszerelések: A profik titkos fitnesz trükkjeA cross trénerek, edzőgépek és futópadok a vállalati edzőterem vagy edzőterület alapfelszereltségéhez tartoznak. Ha változatos sportolási kihívásokat szeretne kínálni munkatársainak, akkor érdemes a kisebb felszerelésekben is gondolkodnia. A kevésbé feltűnő eszközök nemcsak az erőnlétet emelik a következő szintre, hanem gyakran több edzőeszközt is egyesítenek egymagukban.Természetesen kisebb eszközeink a homeoffice-ban is tökéletesen működnek – tesztelje le!
Mik azok a kisebb fitneszfelszerelések?A kisebb fitneszeszközök között szereplő legtöbb terméket a testnevelés órákról már jól ismerjük: az ugrókötél és a medicinlabda, a matrac vagy az egyensúlyozó eszközök már évek óta léteznek.És jó okkal: kevesebből is be lehet őket szerezni, alig foglalnak helyet, és részben jelentős hatásuk van. A modern fitneszstúdió azonban nem csak a klasszikusokra támaszkodik, hanem kínálatát is bővíti, például a következőkkel:  • Kisebb súlyok, például kézi súlyzók, kettlebellek, tárcsás súlyok, rövidebb súlyzók súlyzós edzésekhez

  • Ellenállást kifejtő szalagok, például gumiszalagok és gumikötelek szabadgyakorlatokhoz és húzógyakorlatokhoz

  • Jógapárnák vagy masszázshengerek a lazító gyakorlatokhoz és a nagyobb mobilitáshozHogyan használjam a kisebb felszereléseket a munkahelyi sportolásnál?Míg az olyan fitneszeszközöket, mint a cross tréner vagy a futópad, egyszer megvásárolhatja, és minden munkatárs számára elérhetővé teheti, addig a kisebb felszerelésekből több készletre lesz szüksége – például az ebédszünetben tartott pilates órák tökéletes felszereléséhez.Ezenkívül számos eszköz nagyobb igénybevételnek van kitéve. Például a fitneszszalagok idővel elveszítik rugalmasságukat, és ki kell őket cserélni. A súlyzóknál alapvető fontosságú, hogy több súlycsoport álljon rendelkezésre. A legjobb, ha a valódi súlyemelőknek súlyzószetteket, aerobikhoz és saját testsúlyos edzéshez pedig könnyebb, 0,5 – 4 kg-os fitnesz súlyzókat szerez be.Minden olyan edzőeszközt, amely egy izzasztó edzés során több kézbe kerül, használat után alaposan fertőtleníteni kell. Ehhez nemcsak használati utasításoknak, hanem megfelelő takarítási tartozékoknak is kell lenniük az edzőteremben.Végül, de nem utolsósorban, ne feledje, hogy a munkahelyi sportolás sérülés- és balesetveszélyes. Fontos a megfelelő jogi keretek kialakítása és a munkavállalók oktatása a kisebb felszerelések, fitneszkellékek és fitneszeszközök használatával kapcsolatos személyes felelősségükről.