PETRA

Extraklasszis irodabútorok – PETRA komplett iroda
Petra irodabútor-sorozat – erős és jövőbe mutató. A komplett iroda az 5 alkotórészével minden munkahelyet kompletten berendez. Bármikor bővíthető, az irodabútor-sorozat az Ön feladataival együtt bővül.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Magasság [mm]
570
570
1851
1851
-
Petra irodabútor-sorozat – 5 részes komplett iroda a BASE csoportból
A Petra irodabútor-sorozat megrendelhető 5 részes komplett irodaként, ezzel pedig az erős BASE csoporthoz tartozik. A sorozathoz egy C-lábú vázzal és 25 mm vastag asztallappal rendelkező íróasztal, egy teljesen enyvezett, valamint műanyag eszköztartóval és zárható fiókkal rendelkező guruló kisszekrény, egy mindössze négy csavarral gyorsan összeszerelhető polcos szekrény, egy szárnyasajtós iratszekrény, valamint egy csípőtámasztó üléssel és légáteresztő hálós háttámlával rendelkező irodai forgószék tartozik. A legtöbb irodabútor-sorozat nem tartalmaz irodai széket, de a Petra irodabútor-sorozattal tényleg egy komplett irodát kap kézhez, amelyben azonnal helyet is tud foglalni. A forgószék ülésmagassága állítható, és a szék állandó érintkezésű mechanikával rendelkezik. Ezek az ergonómiai előnyök biztosítják az egészséges ülést a munkahelyen. A komplett iroda megrendelhető világosszürke vagy juhar-dekor bútorokkal.

Petra irodabútor-sorozat első osztályú bútorokkal
A Petra irodabútor-sorozat kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékeket tartalmaz, amelyek stabilitásukkal és rendkívül jó ár-érték arányukkal nyűgöznek le. Még ha az irodabútorokat többször át is kell szerelni vagy újra összeszerelni, a fokozott igénybevétel esetén is megtartják stabilitásukat. A Petra irodabútorokkal tehát akár többször költözhet anélkül, hogy anyagi károk keletkeznének. Az egyes irodabútorok méretei fixek, és nem választhatók további méretek. Ezért az egyes darabok méretei tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Így a Petra irodabútor-sorozat egyes tagjaival vizuálisan ízléses összképet kap, amely illik BASE-sorozatainkhoz. Ezenkívül a kínált komplett iroda bármikor kiegészíthető további különálló elemekkel. Ezzel nagyobb irodahelyiségekbe való költözéskor sem állhat semmi a bútorok továbbvitele útjába.