Vonórudas targoncák

Senki nem vágyik megbízhatatlan, gyenge minőségre. Műszakilag kifogástalan és kiváló minőségű vonórudas targoncáinkra, kézi targoncáinkra vagy széles nyomtávú targoncáinkra viszont annál inkább. Ma már a targoncák egyszerűen elengedhetetlenek az üzemen belüli mozgatáshoz, tároláshoz és szállításhoz. Nálunk a legkülönbözőbb kivitelű targoncák közül válogathat.

A Vonórudas targoncák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Pramac, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
570
570
1400
1400
-
Relevancia szerint
Modell száma: 16

Vonórudas targoncák: bízza magát súlyemelőinkreBár az izomerősítés jót tesz a testnek, a raktári és az üzemi súlyemelést hagyja inkább a modern emelőgépekre és emelőkészülékekre. Vonórudas targoncáink ott használatosak, ahol a nagy gépeknek túl szűkös lenne a hely. Kínálatunk további okokból is kiegészíti a rugalmas raktári logisztikát, amely megkönnyíti munkatársai számára a munkavégzést.Miben különböznek a különböző targoncatípusok?A klasszikus, vezetőfülkével rendelkező emelőoszlopos targonca mellett számos további vonórudastargonca-típus van, amelyek sokkal kevésbé motorizáltak, viszont rugalmasabban használhatók. Emiatt összpontosítunk ezekre a típusokra az alapkínálatunkban:  • Az elektromos emelőkocsik a klasszikus villás emelőkocsik „teljesítménynövelt'' változatai, ezáltal nagyobb szállítási utakra alkalmasak az üzemben.

  • A kézi targoncák kedvező árú, manuális segédeszközök különösen a teherautók be- és kirakodása területén. Teherbírásuk bár kisebb, fordulékonyak, alig igényelnek karbantartást, és rugalmasan használhatók.

  • A magasemelő targoncák a nagyobb emelési magasságuknak köszönhetik a nevüket, amely a kínálatunkban megtalálható termékeknél akár három méter is lehet. A kompakt méreteknek köszönhetően ezek a targoncák még szűkös állványsorok között is remekül irányíthatók.

  • A széles nyomtávú targoncák raklapokon tárolt, érzékeny áruk elővigyázatos kezeléséhez ideálisak. Támaszlábbakkal fogják alá a raklapot, és állítható szélességű villákkal rendelkeznek a biztonságos, keresztben történő felemelés érdekében.

  • Az (elektromos) vonórudas targoncák a klasszikus villás targonca helytakarékos és vonórúdon kezelendő változatai. Rendkívül kompakt méretek jellemzik őket, és különböző emelési tartományokkal rendelkeznek az Ön igényeinek megfelelően. A kezelésük kényelmes és biztonságos.


Fennáll borulásveszély a vonórudas targoncák kezelése során?Minden olyan modellnek, amely meg szeretné kapni a TÜV-tanúsítványt, és kereskedelmi forgalomba szeretne kerülni, számos biztonsági elemmel kell rendelkeznie. Ide tartozik például a speciális szerkezet, amely illeszkedik az engedélyezett terhelést figyelembe vevő maximális emelési magasságokhoz. Ha tehát a vonórudas targoncát előírásszerűen használja, nem kell aggódnia a borulásveszély miatt.Milyen olajat használjak a magasemelő targoncákhoz?Ahhoz, hogy a magasemelő targoncák hidraulikáját folyamatosan működőképesen tartsa, DIN 51524 szabvány szerinti hidraulikaolajok használata szükséges. Ezek az olajok hőmérséklet-tartományukban különböznek, és pontosan illeszkedniük kell az adott munkakörnyezethez.Igény esetén speciális targoncákat is tudunk biztosítani Önnek, amelyek például alkalmasak rácsos tárolókhoz, vagy vezetőfülkével is rendelkeznek. Kérdéseivel és kívánságaival forduljon hozzánk bizalommal.