Ipari tisztítószerek

Erős szennyeződés, érzékeny felületek vagy speciális higiéniai előírások? Nálunk az alapvető tisztítószerektől kezdve a speciális tisztítószerekig a legkülönfélébb területekre találhat professzionális megoldást. Hogy a tisztaság könnyedén elérhető legyen!

A Ipari tisztítószerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Bio-Circle, IBS Scherer, Kärcher, Rubbermaid, Ampere, CWS, NOTRAX, Unger.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 80

Ipari tisztítószerek – a pornak és a szennyeződésnek esélye sincsA szennyeződéssel és a porral vívott harc a munkahelyi mindennapok szerves része. Csakis megfelelő felszereltséggel érdemes azonban csatába indulni. A kaiserkraft ipari tisztítószereivel sikerrel veheti a megpróbáltatásokat.Professzionális tisztítószerek – hatékonyak és kiadósakLegyen szó akár a dzsungelben való túlélésről vagy a gyártócsarnokok és a műhelyek takarításáról, mindkettő esetében a felszerelés a lényeg. Míg a szúnyoghálók értékesítését másokra bízzuk, kínálatunkban mindent megtalál ahhoz, hogy a nehezített körülmények között is ragyogó tisztaságot teremthessen – különösen professzionális tisztítószerek széles választékát.Elsősorban nagy hatékonyságuk különbözteti meg ezeket a tisztítószereket a szupermarketben kapható társaiktól. Ezáltal csodafegyvernek számítanak a makacs szennyeződésekkel és a baktériumokkal szemben. Webáruházunkban emellett megtalálhatók például a

Kärcher

márka tisztítószerei nagy felületekhez nagy kannákban, folyadék vagy por, koncentrátum, olaj vagy zseléalapú kivitelben. A kis alkatrészek ápolásához és tisztításához pedig praktikus spréket javaslunk.Alapvető tisztítószerek, szőnyegtisztítók és sok másEgy megoldás ritkán jó mindenre. Ezért a kaiserkraft kínálatában az alapvető tisztítószerek mellett ultrahangos tisztító, zsír- és fehérjeeltávolító vagy szőnyegtisztító is megtalálható. Az aktív tisztítószerek ideálisak a mosdóhelyiségekbe, a biztonsági tisztítószerekkel megküzdhet a nehezen hozzáférhető gép- és fém alkatrészekkel, a grafitieltávolítókkal pedig a nem kívánatos faldíszítésekkel számolhat le. Anyagkímélő tisztítószerekkel biztonságosan kezelheti az érzékeny felületeket, szőnyegimpregnálással lezárhatja a szőnyegfelületeket, és megvédheti őket a szennyeződésektől. Ha pedig az ipari tisztítószerei arzenálját egy tisztítószertartó szekrényben tárolja, minden szükséges azonnal kéznél lehet.Megfeledkezett valamiről? Esetleg egy kisalkatrész-tisztítóról vagy egy nagynyomású tisztítóról? Vagy netán egy takarítókocsiról, amellyel a takarítóeszközök gyorsan és hátfájás nélkül az egyik helyről a másikra vihetők? Vessen egy pillantást takarítási és mosdófelszerelési termékeink széles választékára. A tájékozódás megkönnyítése érdekében tekintse meg az Ipari tisztításra vonatkozó tájékoztató rendszer című vásárlási tanácsadónkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal személyesen.