Ajtórögzítők

Hallgassa meg munkatársait – ez segíti a kommunikációt, és erősíti a csapatszellemet. Jelezze munkatársainak, hogy odabent nyitott fülekre találnak, úgy, hogy nyitva hagyja az ajtaját – méghozzá ajtómegállítókkal vagy padlóra szerelt ajtómegállítókkal! Az ajtók becsapódásának megakadályozásához pedig fali ajtómegállítókat kínálunk!

A Ajtórögzítők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Wagner.

Ajtómegállítók – hogy az ajtók megbízhatóan nyitva maradjanakHa a munkatársak ajtóstul rontanak be a házba, illetve az irodába, jobb, ha az ajtót nyitva hagyjuk. Így jelezhetjük a munkatársaknak, hogy odabent nyitott fülek várják őket. Ezenkívül ezen a módon az ajtó folyamatos nyitogatása helyett több friss levegőt engedhetünk be a helyiségbe.A nyitottság gyakran a nehéz ajtók és a hirtelen széllökések miatt kudarcba fullad. Legkésőbb ekkor érdemes beszereznie egy ajtómegállítót a kaiserkraft kínálatából.
Ajtómegállítók rugalmas használatra vagy fix rögzítéshezKínálatunkban az ajtómegállítók három különböző változata található meg: padlóra szerelt ajtómegállítók, ajtóékek és fali ajtómegállítók.Rugalmas ajtómegállítóinkat egyszerűen a kívánt helyre kell helyezni. Tömegük révén egyedül képesek nyitva tartani az ajtót – ráadásul anélkül, hogy csúnya nyomokat hagynának a parkettás padlón. Ideálisak bérelt irodákban és olyan ajtóknál, amelyeket csak néha kell nyitva tartani.A saját céges épületben folyamatos használatra a praktikus ékkel ellátott ajtómegállítókat javasoljuk. Ezeket bármilyen sima padlókon használhatja, és választhatóan csavarozhatja vagy ragaszthatja őket. Az innovatív 3-STOP változat három különböző szögű ékalakkal rendelkezik bármilyen ajtóréshez.Bármelyik változat mellett döntsön is, nem kell aggódnia, hogy nyitottsága káros hatással lenne irodahelyiségei megjelenésére. A csiszolt nemesacélból készült ajtómegállítók bármilyen berendezéshez illenek.
További termékek az irodafelszerelések területénAz ajtómegállító kezdetnek jó. Ahhoz viszont, hogy minden más is tökéletes legyen, a kaiserkraft webáruházában további termékek széles választékát találja az irodák felszereléséhez – a padlóvédő lapoktól kezdve a lábtámaszokon át a guruló zsámolyokig. Termékeinkkel minden iroda tökéletes munkahellyé alakítható.