Takarítókocsik, takarítóállomások

Vödrök, tisztítószerek, tisztítórongyok, seprűk, mopok és még sok más… aki nem szeretné a professzionális takarításhoz szükséges összes eszközt önmaga cipelni, annak takarítókocsira van szüksége. A kocsin mindennek talál helyet, így mindegyik takarítóeszköz azonnal kéznél van.

A Takarítókocsik, takarítóállomások kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Vermop, eurokraft pro, Rubbermaid, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
390
390
1564
1564
-
Relevancia szerint
Modell száma: 58

Takarítókocsik – mondjon búcsút a cipekedésnekSzeretné kímélni a munkatársai hátát? Akkor egy megfelelő járműre van szüksége. Az Eurokraft márka takarítókocsijai például gyakori használatnál hozzájárulnak a takarítószemélyzet hátának az egészségéhez, emellett hatékonyabbá is teszik a takarítást. Így mindenki számára kifizetődő megoldást jelentenek.Hátkímélő takarítókocsik bármilyen felhasználási területreMondjon búcsút a cipekedésnek! Felmosókocsival teli vödrök is elvihetők A-ból B-be komolyabb erőkifejtés nélkül. A tisztítószerek a tárolórekeszben kaphatnak helyet, és még egy mopfacsaró prés is található a kocsin.Jól hangzik, de ez még kevés? Akkor választhat egy vagy két számmal nagyobb változatot is. A kaiserkraft kínálatában különböző változatokban és méretekben talál takarítókocsikat. Egy vagy két vödör 6 és 30 liter közötti űrtartalommal, tartók szemeteszsákokhoz, több tárolórekesz, műanyag tálcák és sok más – a döntés az Ön kezében van. A mobil takarítóállomások a szállítás mellett a takarítóeszközök tárolására is alkalmasak, a HAACP-konform kocsik pedig engedélyezettek mosdóhelyiségekben, kórházakban és uszodákban való használatra. Az ütközőtárcsás beálló görgők kímélik a bútort, ha a kocsi esetleg nekikoccanna.További tartozékok az ipari tisztításhozHa a szállítás megkönnyítése nem elég ahhoz, hogy minden tiszta legyen, a kaiserkraft kínálatában tisztítószerek, tisztítókendők és takarítógépek széles választékából válogathat az ipari tisztításhoz. Így ideális feltételeket teremthet a ragyogó munkakörnyezethez, és ez köztudottan az egészséget is olyan jól támogatja, mint a hátkímélő munkavégzés. A kiválasztáshoz tippeket kaphat például az ipari tisztításra vonatkozó vásárlási tanácsadónkból.